Тя е „егоистка и самопоглъщаща се“: Уенди Уилямс шлем Кейтлин Дженър за пропускане на сватбата на сина си

Последната актуална новина Тя е „егоистка и самопоглъщаща се“: Уенди Уилямс блъска Кейтлин Дженър за пропускане на сватбата на сина си Броуди във Фабиоза

Кейтлин Дженър нарани чувствата на сина си Броуди, когато не можеше да присъства на сватбата му с Кейтлин Картър. Въпреки че Дженър каза, че има оправдание, някои хора все още не могат да разберат как Кейтлин може да пропусне големия ден на сина си. Популярната водеща Уенди Уилямс е една от тях.

Вижте тази публикация в Instagram

Публикация, споделена от Кейтлин Дженър (@caitlynjenner) на 1 юни 2017 г. в 16:19 ч. PDTРодителите не се държат така!

Кейтлин Дженър направи заглавия преди година, когато отказа да присъства на сватбата на сина си Броуди. Броуди и Кейтлин имаха интимна церемония в Индонезия с най-близките приятели и членове на семейството.

Вижте тази публикация в Instagram

Публикация, споделена от Броди Дженър (@brodyjenner) на 14 февруари 2018 г. в 13:46 ч. PST

По това време Дженър обясни отсъствието си, като каза, че има „предварително ангажименти за работа“.Вижте тази публикация в Instagram

Публикация, споделена от Кейтлин Дженър (@caitlynjenner) на 1 април 2018 г. в 13:45 ч. PDT

В един от епизодите на популярното си предаване Уенди Уилямс имаше няколко тежки думи да каже за отношението на Кейтлин „Не ме интересува“ към живота на детето си.

Уенди каза пред публиката си:Кейтлин изглежда егоистична и погълната от себе си ... Но няма извинение за липсата на сватбата на детето ви.

Вижте тази публикация в Instagram

Публикация, споделена от Уенди Уилямс (@wendyshow) на 10 юли 2019 г. в 6:02 ч. PDT

Уилямс добави, че може да разбере Брус, който чака толкова дълго, за да стане Кейтлин, но децата й не трябва да страдат заради това.

Водещият се развълнува, обръщайки се към Дженър през екрана:

Кейтлин, запази го, че не искаше да разсейваш тълпата. Никой не се интересува да се снима с вас в деня на сватбата на Броуди. Става въпрос за него!

Вижте тази публикация в Instagram

Публикация, споделена от Кейтлин Дженър (@caitlynjenner) на 26 февруари 2017 г. в 16:55 ч. PST

Броуди също има какво да каже

Що се отнася до Броуди, той каза, че изборът на баща му го е наранил много. В откровено интервю на MTV шоу, младежът разкри:

Без да имам баща ми на сватбата, това беше неприятно. Честно казано, наистина ме болеше и бих се радвал да я имам там. Но тя имаше по-добри неща за вършене. Очевидно.

Вижте тази публикация в Instagram

Публикация, споделена от Броди Дженър (@brodyjenner) на 21 юни 2019 г. в 10:03 ч. PDT

Дори когато децата пораснат, те все още трябва да почувстват тази специална връзка с родителите си. Надяваме се Кейтлин Дженър да разбира това. Що се отнася до Броуди, сигурно е трудно за младия мъж да прости на баща си, но е необходимо да се направи, ако искат да оправят нещата.

Вижте тази публикация в Instagram

Публикация, споделена от Кейтлин Дженър (@caitlynjenner) на 11 май 2017 г. в 11:13 ч. PDT

Какво мислите за думите на Уенди Уилямс, отправени към Кейтлин Дженър? Споделяте ли нейната гледна точка? Моля, уведомете ни в коментарите.

Популярни Публикации