'Тя никога не е мигнала с око.' Джулия Робъртс разказва за невероятния акт на доброта на сестра Лиза от времето, когато са били тийнейджъри

Джулия Робъртс наскоро отдели малко време, за да отпразнува сестра си Лиза Робъртс Гилън, защото е променила живота си напълно, когато са били само тийнейджъри.

Сестрата на Джулия Робъртс Лиза трябва да бъде трогната точно сега, тъй като известната актриса сподели няколко сладки думи за добротата на брат си.

Джулия е родена две години след Лиза Робъртс Гилън. Подобно на Джулия, Лиза също е в развлекателната индустрия като актриса и продуцент. Известна е с работата си във филми като Яж, моли се, обичай и Камериерка в Манхатън .Докато връзката на Джулия и Лиза съществува още от младини, една повратна точка преди много години остава незабравима.

Джулия Робъртс хвали сестра си

Едва на 17 години Джулия Робъртс взе променящото живота си решение да напусне семейния си дом в Джорджия и да се премести в Ню Йорк в преследване на различен начин на живот. По това време Лиза вече беше в града и въпреки че беше само на 19, тя отвори сърцето и дома си, когато Джулия каза, че иска да се премести при нея.Гети изображения / Идеално изображение

Докато споделя нейната история на Хора наскоро Джулия Робъртс написа сладко послание за признателност към сестра си. Тя беше благодарна на Лиза, че е избрала да бъде толкова безкористна, когато самата тя е била само тийнейджър.

Сещам се за сестра си Лиза често, когато си мисля за доброта, но конкретно за нещо, което тя правеше, когато и двамата бяхме тийнейджъри.Джулия осъзна, че много хора на възрастта на Лиза по онова време няма да правят това, което е правила, тъй като тийнейджърите са били известни като „исторически раздразнени“ и „егоцентрични“.

Гети изображения / Идеално изображение

Лиза обаче не се поколеба, когато Джулия поиска нейната помощ, след като завърши гимназия.

Когато я помолих да се премести при нея само няколко дни след като завърших (главно защото ми липсваше!), Тя никога не мигна и не попита за очертанията на времето или идеите, преди да каже „да“.

Джулия пише, че дори не е разпознала дълбочината на добротата на Лиза по това време, но по някакъв начин проявата на любов на голямата й сестра я е мотивирала през годините и е вдъхновила чувство на състрадание към другите.

Вижте тази публикация в Instagram

Публикация, споделена от Джулия Робъртс (@juliaroberts) на 26 юни 2019 г. в 18:23 ч. PDT

The Красива жена звезда разкри, че двамата с Лиза са споделяли няколко различни апартамента в цял Ню Йорк в продължение на много години, но сега те се отглеждат и живеят в отделни апартаменти, макар и в една и съща сграда.

Ако моето тийнейджърско Аз никога не го е казало ясно, благодаря ти, сестро, за безкрайната ми доброта към мен тогава и винаги.

Джулия Робъртс за работа със сестра си Лиза Робъртс Гилън

Докато говорите с ОНЗИ през 2012 г. Джулия говори за това, какво е да работиш Исус Хенри Христос с Лиза. В обичайния си добродушен характер Джулия каза:

[Сестра ми] върши цялата работа и аз получавам кредита.

Винаги е приятно да видиш братя и сестри, които изглеждат толкова близки и свързани помежду си. И Джулия, и Лиза са изминали дълъг път в съответния си живот и кариера и е толкова фантастично, че чрез всичко това те остават една семейна единица.

Знаменитости Джулия Робъртс Семейство
Популярни Публикации