„Тя ме научи как да обичам безусловно“: Лиъм Нийсън в брака си с Наташа Ричардсън

- „Тя ме научи как да обичам безусловно“: Лиъм Нийсън в брака си с Наташа Ричардсън - Знаменитости - Фабиоза

Всеки, който е гледал Наистина любов , спомня си трагичната сюжетна линия на характера на Лиъм Нийсън, който загуби жена си и се оказа, че трябва сам да възпитава сина й. Въпреки че филмът излезе през 2003 г., Нийсън не знаеше, че тази трагична сюжетна линия ще се повтори в реалния му живот.

Много преди трагедията, 16-годишният брак на Лиъм Нийсън и Наташа Ричардсън е един вид модел за подражание, който вдъхновява холивудските филми и продукции.gettyimages

Искра

Те се запознават през 1993 г., когато играят на Бродуей през Ана Кристи . По това време Ричардсън, който тогава беше на 29 години, беше женен за продуцента Робърт Фокс, но това изглежда не спря актьорите. По-късно Нийсън разказа нататък 60 минути:

Никога не съм имал такава експлозивна химична ситуация с актьор или актриса. Имахме точно този прекрасен вид танци - безплатен танц на сцената всяка вечер. С нея бяхме като Астер и Роджърс.

gettyimagesчрез GIPHY

Искрата беше очевидна не само за тях, но и за публиката, както и шоуто имаше голям успех. Лиъм и Наташа дори получиха номинации за Тони за ролите си. По това време бракът на Наташа се разпадаше и много скоро романът им стана обществено достояние. По-късно Наташа говори за това, казвайки,

Какво мога да кажа? Очевидно много се влюбих в него.

gettyimagesВъпреки че Нийсън беше известен катопо това време малко дама-убиец, Наташа не се изплаши лесно. Тя каза, че знае защо жените се влюбват в него.На нея 30тирожден ден, Нийсън й изпрати картичка точно от комплекта Списъкът на Шиндлер , в който играе Оскар Шиндлер. То каза:

Настигаш ме. Много любов, Оскар.

Очевидно Наташа беше обидена от липсата на романтика в бележката и се изправи срещу него, задавайки страховития от всички мъже въпрос за това къде върви връзката.

gettyimages

Удивително, точно в този момент Лиъм осъзна, че се е влюбил в нея. По-късно той каза:

Тогава знаех, че наистина обичам този човек. Помислих си, „Това е истинско и истинско и е нещо, което трябва да бъде защитено“.

чрез GIPHY

Щастливо завинаги

През 1994 г. се женят във ферма недалеч от Ню Йорк.Те бяха толкова отдадени един на друг, че когато Нийсън беше хвърлен във филма В , Наташа направи всичко, за да получи роля и в този филм.

По-малко от година след като се ожениха, те посрещнаха първия си син, Михаел, през пролетта на 1995 г., следван от брат му Даниел, през 1996 г.

gettyimages

Трагедията се случи съвсем изведнъж. Двойката пътува до Квебек, Канада през 2009 г. със синовете си за ски ваканция. Наташа вземаше частни уроци по ски и падна на склона за начинаещи, удряйки се в главата. Оказа се фатално нараняване. Лиам се втурна в болницата и след пристигането му лекарите му казаха, че е умряла в мозъка. По-късно Нийсън обясни:

С нея бяхме сключили договор. Ако някой от нас влезе във вегетативно състояние, ще издърпаме щепсела. Така че, когато я видях и видях всички тези тръби и подобни неща, това беше непосредствената ми мисъл. Но [тя] е дарила три от органите си, така че в момента поддържа трима души живи.

Напомняне за всички нас

Осем години след смъртта й Лиъм разбираемо все още я липсва. Той каза, че смъртта й никога не е била реална за него:

Сега има периоди, в които чувам отварянето на вратата, особено първите няколко години ... всеки път, когато чуя отварянето на вратата, все още мисля, че ще я чуя.

gettyimages

Любимото му нещо за Наташа беше, че беше толкова грижовна и щедра. Той каза, че тя се е погрижила за всички и има силен майчински инстинкт.

През 2016 г. Нийсън написа трогателна публикация във Facebook, отдавайки почит на покойната си съпруга. Той каза, че най-трудното нещо на света е да загубиш някого, когото обичаш, и призова всички да ценят любимите си, защото всеки ден може да е последен. Той написа:

Жена ми почина неочаквано. Тя ми донесе толкова много радост. Тя беше моето всичко. Тези 16 години, в които съм неин съпруг, ме научиха как да обичам безусловно. Трябва да спрем и да бъдем благодарни на нашите съпрузи. Защото един ден, когато вдигнете поглед от телефона си, те вече няма да са там. Това, което наистина научих най-много от всичко, е да живееш и обичаш всеки ден, сякаш ти е последен. Защото един ден ще бъде.

чрез GIPHY

Трогателната любовна история и отдаденост на Наташа Ричардсън и Лиъм Нийсън трябва да бъде вдъхновение и напомняне за всички нас да ценим всеки един момент с близките си и да бъдем благодарни за това, което имаме.

Наташа Ричардсън
Популярни Публикации