Тя си мислеше, че е гей: Необичайният път към брака на Фийби Кейтс и Кевин Клайн

Последни актуални новини, които тя мислеше, че е гей: Фиби Кейтс и необичайният път на Кевин Клайн към брак във Фабиоза

Преди да преплете живота си помежду си и да стане двойка, Кевин Клайн беше звезда на Изборът на Софи , а Фийби беше известна с Бързи времена в Ridgemont High и Гремлини.

Тя си мислеше, че е гей: Фиби Кейтс и необичайният път към брака на Кевин Клайн Тя мислеше, че беше гей: Необичайният път към брака на Фиби Кейтс и Кевин Клайн И необичайния път към брака на Кевин Клайн Избор на Софи (1982) / Universal PicturesПРОЧЕТЕТЕ СЪЩО: Правнучката на Лусил Бол поразително прилича на легендарната си прабаба

Те се срещнаха за първи път по време на прослушването на Фийби за роля в Големият хлад , и това беше любов от пръв поглед. Те се ожениха помежду си след шест години запознанства, през 1989 г.

Тя си мислеше, че е гей: Фиби Кейтс и необичайният път към брака на Кевин Клайн Тя мислеше, че беше гей: Необичайният път към брака на Фиби Кейтс и Кевин Клайн И необичайния път към брака на Кевин Клайн Частно училище (1983) / Universal PicturesКевин Клайн веднъж разкри веселата история за началото на техните отношения. Оказа се, че бъдещата му съпруга го е смятала всъщност гей . Но след като Кевин го осъзна, той успя да убеди Фийби, че е прав и накрая спечели сърцето й :

Преди да срещна Фийби, тя ме беше видяла в „Изборът на Софи“. И когато за първи път започнахме да се срещаме, тя каза „знаете ли, бих предположил, че сте гей. Казах „о, наистина. Защо?' И тя каза „добре, идвате от театъра, изглеждахте толкова чист - и наистина много използвахте ръцете си за този филм. Не мисля, че използвам ръцете си толкова много. Поне не повече от повечето италиански мъже. Но, доста забавно, една от причините, поради които хората подозират, че моят герой Хауърд е гей е, че и той много използва ръцете си.

Тя си мислеше, че е гей: Фиби Кейтс и необичайният път към брака на Кевин Клайн Тя мислеше, че беше гей: Необичайният път към брака на Фиби Кейтс и Кевин Клайн И необичайния път към брака на Кевин КлайнgettyimagesПРОЧЕТЕТЕ СЪЩО: На 73 г. Нийл Йънг е женен мъж! Певицата завърза възела с актрисата Дарил Хана

Между другото, Фийби и Кевин имат доста голяма разлика във възрастта - тя е с 16 години по-млада от съпруга си. Но Кевин твърди, че това е идеална разлика и дори има обяснение за избора си на млада съпруга. Той казва, че е разбирал необходимостта и важността от създаването на семейство едва когато е бил на 40 години и ако се е оженил за някой на неговата възраст или дори по-възрастен, не е имало гаранция, че те могат да имат общи деца:

Бях на 40 години, когато накрая спрях да се вманиачавам по актьорството и си помислих, че би било хубаво да имам живот и всъщност се ожених. Ако се бях оженил за някой на моята възраст, възможността за потомство щеше да бъде много малка. Не казах съзнателно: „Хей, бихме могли да направим бебета; искаш ли да се ожениш? ' Просто така се случи.

Тя си мислеше, че е гей: Фиби Кейтс и необичайният път към брака на Кевин Клайн Тя мислеше, че беше гей: Необичайният път към брака на Фиби Кейтс и Кевин Клайн И необичайния път към брака на Кевин Клайнgettyimages

Кевин и Фийв имат две красиви деца: Оуенс Джоузеф Клайн и Грета Симон Клайн. Грета е известна най-вече със сценичното си име Франки Космос и е станала музикант и автор на песни.

Вижте тази публикация в Instagram

Публикация, споделена от I Love Kevin Kline (@ kevin.kline.fan.page) на 17 септември 2017 г. в 1:45 ч. PDT

Тази двойка е толкова вдъхновяваща! Въпреки объркващата ситуация в началото на връзката им, те успяха да бъдат щастливи заедно и да изградят прекрасно семейство.

ПРОЧЕТЕТЕ СЪЩО: Роузи О'Донъл накрая признава, че нейните коментари започнаха разхвърляната борба между нея и Доналд Тръмп

Популярни Публикации