„Тя се роди от сърцето ми, а не корема ми“: Виола Дейвис се отваря за осиновената си дъщеря Битие

Последната актуална новина „Тя се роди от сърцето ми, а не от корема ми“: Виола Дейвис се отваря за осиновената си дъщеря Генезис за Фабиоза

53-годишната Виола Дейвис е омъжена за актьора Джулиъс Тенон. През октомври 2011г , двойката осинови 15-месечно момиче, Genesis Tennon (родено на 10 юли 2010 г.).

Вижте тази публикация в Instagram

Публикация, споделена от Виола Дейвис (@violadavis) на 12 август 2017 г. в 21:21 ч. PDTПРОЧЕТЕТЕ СЪЩО: Крадците са избягали, след като са видели в чиято къща са нахлулиЗа съжаление няма сочни факти, поради които Дейвис и Тенон нямат собствени деца, но нека бъде така, както е! Най-важното е, че двойката е щастлива и благодарна за дъщеря си.

Разсипване на зърната

The Как да се измъкнем с убийство звезда откровен за нейния брак, майчинство и остаряване. Може да е актриса, спечелила Еми и Оскар, но е много по-далеч от филмовите сцени!Вижте тази публикация в Instagram

Публикация, споделена от Виола Дейвис (@violadavis) на 14 февруари 2018 г. в 19:57 ч. PST

Виола Дейвис обожава дъщеря си и никога не подчертава въпроса, че е осиновена.

Винаги казвам на Битие, че се е родила от сърцето ми, а не от корема ми.Вижте тази публикация в Instagram

Публикация, споделена от Виола Дейвис (@violadavis) на 9 юли 2017 г. в 13:41 ч. PDT

Актрисата също добави това осиновяването е едно от най-милите неща човек би могъл да направи. Тя каза, че осиновяването на дете е толкова прекрасно, колкото всъщност раждането по естествен път.

Има толкова много начини да бъдете майка, отколкото да носите дете в тялото си. Толкова много деца имат нужда от родители и толкова много от нас искат да станат майки. Знайте, че ще изпитате майчинството в пълна степен.

Вижте тази публикация в Instagram

Публикация, споделена от Виола Дейвис (@violadavis) на 25 януари 2018 г. в 15:34 ч. PST

ПРОЧЕТЕТЕ СЪЩО: „Те са нашите деца“: Хю Джакман размишлява за сърцераздирателния си път към бащинството и осиновяването

Помощта звезда е грижовна майка и предана съпруга. Известна е със златното си сърце, упоритост и положителна енергия, които винаги споделя както със семейството, така и с други хора.

Вижте тази публикация в Instagram

Публикация, споделена от Виола Дейвис (@violadavis) на 21 ноември 2018 г. в 11:55 ч. PST

Дейвис никога не е съжалявала, че е приела Genesis и несъмнено е доволна от живота си.

Наследство

Genesis Tennon вече е на 8 години и вече върви по стъпките на своята мумия в холивудския живот. Въпреки че Виола не е нейната биологична майка, момичето е готово да бъде в центъра на вниманието и да покаже страстта си към актьорството.

За щастие или за съжаление, мисля, че актьорската грешка вече я е ухапала.

Вижте тази публикация в Instagram

Публикация, споделена от Виола Дейвис (@violadavis) на 31 октомври 2015 г. в 19:24 ч. PDT

Както се вижда на последните снимки, Genesis работи с обектива и дори позира, като от време на време целува майка си по бузата. Тя определено е естествена.

Вижте тази публикация в Instagram

Публикация, споделена от Виола Дейвис (@violadavis) на 12 август 2018 г. в 12:38 ч. PDT

Виола Дейвис и съпругът й са много любезни да осиновят дете, което е имало нужда да бъде обичано и обгрижвано. И едно сигурно нещо: Genesis има фантастичен и истински модел за подражание, който винаги ще я насочва към най-добрите неща!

ПРОЧЕТЕТЕ СЪЩО: Тази двойка осинови бебе, след като се бори с безплодието в продължение на години, само за да зачене няколко месеца по-късно

Популярни Публикации