Тя беше там преди славата и късмета: Мел Гибсън и първата съпруга от 26 години Робин Мур Гибсън имат 7 деца заедно

Мел Гибсън постигна голям успех като актьор и режисьор, а у дома беше и страхотен баща. Заедно с бившата си съпруга Робин Мур Гибсън получателят на „Оскар“ отгледа 7 красиви деца.

През 1985 г. Мел Гибсън е обявен за People’s Най-секси мъж жив след като очарова целия свят с пробивната си роля в Бесен Макс апокалиптична филмова поредица. Докато дрезгавият чар и момчешки външен вид на Гибсън са узрели през годините, има жена, която е била с него преди цялата слава и богатство.

Тази жена беше първата му съпруга Робин Мур Гибсън.

Когато Гибсън и Робин се срещнаха за първи път в края на 70-те години, той беше неизвестен актьор, току-що завършил снимките Бесен Макс в Аделаида. Както разказва историята, те не губят време, когато разпалват красива връзка, довела до брак през 1980 г.

Мел Гибсън и Робин Мур Гибсън имат 7 деца заедно

Докато Гибсън и Робин се развеждат през 2009 г. поради „непримирими различия“, двамата са женени в продължение на дълги 26 години, време, в което са преживели голямо семейно блаженство и са били благословени с голямо семейство.Заедно Гибсън и Робин имаха дъщеря и 6 сина, които всички имаха „обикновен живот“ извън светлината на прожекторите. Стоейки далеч от Холивуд, двойката отгледа децата си в Малибу, където държаха ниско, без скандали и преса.

Децата, които са Хана, Едуард, Кристиан, Уилям, Луис, Мило и Томас, се справяха добре и се задоволяваха да стоят далеч от очите на обществеността. От 7-те деца Хана беше най-предприемчивата, тъй като е работила като асистент на продукцията и гримьор в няколко от филмите на Гибсън.Семейното единство на Гибсън беше изпитано, когато след развода му Мел Гибсън беше обвинен в домашно насилие от руската пианистка Оксана Григориева, от която имаше дъщеря. В уникален обрат на събитията първото му семейство се защити, като Робин и децата защитаваха Гибсън от обвиненията.

Тя беше там преди славата и късмета: Мел Гибсън и първата съпруга от 26 години Робин Мур Гибсън имат 7 деца заедноГети изображения / Идеално изображение

Те отбелязаха, че доколкото са знаели, Гибсън е „прекрасен и любящ“ баща.

Мел Гибсън даде на Робин Мур половината от богатството му от 850 милиона долара!

Споразумението за развод на Мел Гибсън и Робин Мур Гибсън все още се смята за едно от най-големите изплащания за развод в Холивуд в историята, тъй като академични награди получателят се раздели с половината от състоянието си.

Докато Гибсън и Робин прекратиха брака си след 26 години, актьорът раздаде 425 милиона долара на бившата дентална медицинска сестра в населеното място. През 2011 г. огромното споразумение за развод беше безпрецедентно и това го направи рекордна сума.

Докато се разделяше с първата си съпруга, Смело сърце звездата поддържа тесен контакт с цялото семейство. Тяхната силна връзка доказва, че докато разводът прекратява браковете, личните връзки никога не се прекъсват.

Знаменитости
Популярни Публикации