Тя отиде „абсолютно бяла“: Дъстин Хофман веднъж се подигра на Мерил Стрийп, като направи забележки за рака и смъртта на приятеля си Джон Казале

Последни актуални новини Тя отиде „Абсолютно бяла“: Дъстин Хофман веднъж се подигра на Мерил Стрийп, като направи забележки относно рака и смъртта на приятеля си Джон Казале във Фабиоза

Днес Мерил Стрийп е щастливо омъжена за Дон Гъмър. Но преди много години някой друг е имал сърцето й, но тази любовна история завършва с трагедия.

В книгата Отново тя написано от Майкъл Шулман, авторът разкрива, че 1978 г. е била много богата за актрисата Мерил Стрийп. По това време тя беше на 29 години и беше на ръба да бъде голяма звезда.Тя също беше влюбена в актьора Джон Казале. За съжаление той почина през март същата година от рак на белия дроб. Шулман пише, че Мерил е съкрушена заради загубата.

Дрънкане на актрисата

По-късно същата година Мерил Стрийп променя ролята си във филма Крамер срещу Крамер . Тя участва заедно с актьора Дъстин Хофман, който очевидно смята, че е добра идея да използва мъката си в полза на филма.Един от продуцентите на филма Ричард Фишоф разказа панаир на суетата за инцидент между Мерил и Дъстин по време на снимачната площадка.

Дъстин, надявайки се да провокира Мерил да действа по определен начин, започна да се подиграва на актрисата, като я „убожда“ с коментари за рака и смъртта на Джон Казале.Той я караше и я провокираше, използвайки неща, които знаеше за личния й живот и за Джон, за да получи отговора, който той мисъл тя трябва да дава в изпълнението.

Фишоф каза, че Мерил е „абсолютно бяла“ и напълно не одобрява актьорските техники на метода на Дъстин. Продуцентът каза, че Мерил е излязла от студиото „в ярост“.

В интервю за Ню Йорк Таймс , Самата Мерил призна, че Дъстин също я е „зашлевил“.

И го виждате във филма. Прескачаше. Но мисля, че тези неща се коригират в този момент.

За Джон Казале

Актьорът се появи в пет филма за шест години и удивително, всички те бяха номинирани за наградите 'Оскар'.

С роли в Кръстник , Кръстникът Част II , Кучешки ден следобед , Ловецът на елени и Разговорът, Кариерата на Джон може да е била кратка, но е била ползотворна.

Популярни Публикации