Винаги е била красавица: Снимки на младата Ивана Тръмп показват как външният ѝ вид се е развивал през годините

Знаете ли, че Ивана Тръмп някога е била модел и то красива? Вижте тези снимки на нея като млада, зашеметяваща дама.

Ивана Тръмп беше млад модел някога. Това означаваше, че по това време за красотата й много се говори и не беше изненадващо, че тя привлече вниманието на Доналд Тръмп.Ивана израства в Чешката република, но се премества в Канада през 1972 г. и малко след това кариерата й на модел започва. Тя си сътрудничи с клиенти, сред които универсалният магазин на Eaton и дизайнерът Auckie Sanft.

В крайна сметка тя се омъжи за Доналд Тръмп през 1977 г. и те се превърнаха в бляскавата двойка, от която хората се страхуват. Бракът им обаче не продължи, тъй като официално се разведоха през 1992 г.

Снимки на младата Ивана Тръмп

Много хора знаят как изглежда Ивана Тръмп днес, но като 70-годишна жена външният й вид е претърпял много промени през годините.Докато беше омъжена за Доналд, Ивана се занимаваше. Според Списъкът , тя не беше просто трофейна съпруга, въпреки че беше достатъчно зашеметяваща, за да бъде такава. Тя беше неразделна част от изграждането на империята на Тръмп.

Доналд Тръмп разпозна отдадеността на Ивана и я направи вицепрезидент по интериорния дизайн. По-късно тя стана президент на казино курорта Тръмп Касъл и хотел Плаза.

Тя успя да постигне всичко това, като същевременно отгледа трите деца, които двамата с Доналд посрещнаха заедно; Доналд-младши, Иванка и Ерик.

Ивана каза на New York Post че фактът, че Доналд й е доверил тези позиции в своята империя, е доказателство за уважението, което изпитва към жените.

След развода си с Доналд, популярността на Ивана се подобри още повече. Резервира самостоятелна фотосесия с Списание Vogue и дори стана известна с прическата си, тъй като хората похарчиха хиляди долари, опитвайки се да я копират.

Докато е самотна майка на трите си деца, тя също става автор, лансира линия за дрехи и бижута и също се занимава с развитие на недвижими имоти.

Ивана Тръмп остава жизнена

Разкошната дама веднъж прогледна в дома си, когато беше представена СОБСТВЕНКъде са те сега. Нейната любовна личност и цялостното излъчване не могат да бъдат пропуснати.

Много се е променило в живота на Ивана Тръмп. От младо момиче до кариера в моделството. Тя премина през брак с висок профил и последващ развод, като същевременно прегърна нейната независимост и самоувереност. Днес тя остава сила, с която трябва да се съобразяваме, а феновете продължават да я ценят и обичат.

Знаменитости Снимки на знаменитости
Популярни Публикации