Дъщерята на Шърли Маклейн разкри, че майка й я е тормозила, за да загуби девственост на 17 години

Последни новини Дъщерята на Шърли Маклейн разкри, че майка й я е тормозила в загуба на девственост на 17 във Фабиоза

Известната американска актриса Шърли Маклейн е доста противоречива фигура. Винаги е била отворена за бурния си любовен живот, изпълнен с немалко афери. Докато мнозина биха го гледали с повдигнати вежди, MacLaine вярва в това открит брак е начин да отида.

Вижте тази публикация в Instagram

Публикация, споделена от S M Shahrukh Picklu (@the_picklu_experience) на 23 април 2018 г. в 22:22 ч. PDTПРОЧЕТЕТЕ СЪЩО: Уингърът на Дебра най-накрая се разбра за 35-годишната си вражда със звездата „Условия за удоволствие“ Шърли МаклейнПо това време бившият й съпруг е живял в Япония, докато тя е работила в Америка, така че те са направили своите 23-годишен взаимоотношенията работят по начина, по който смятали, че е най-добре, преди да се разведат. Двойката имаше заедно дъщеря Сачи Паркър, която също стана актриса.

Вижте тази публикация в Instagram

Публикация, споделена от * Old Hollywood * (@classic_film_stars) на 16 май 2015 г. в 6:36 ч. PDTПрез 2013 г. Сачи разкри шокираща истина за детството си, като даде на света да разбере каква майка е Шърли.

Съмнително насърчение

Когато баща й, бизнесменът Стив Паркър, се премести в Токио, Сачи е изпратен заедно с него да живее там с любовницата на Стив.

Вижте тази публикация в Instagram

Публикация, споделена от Old Hollywood Dames (@oldhollywooddames) на 1 юли 2016 г. в 23:07 ч. PDTТя посети майка си в летните почивки и по време на една от тях, Шърли я запозна с секс терапевтите Еберхард и Филис Кронхаузен.

Вижте тази публикация в Instagram

Публикация, споделена от The So So You Don't Know (@thesosoyoudontknow) на 21 октомври 2018 г. в 19:23 ч. PDT

ПРОЧЕТЕТЕ СЪЩО: Децата на Шърли Темпъл се отварят за покойната си майка: „Тя беше невероятна личност“

Един ден, когато приятелят на Сачи, Брад, дойде на гости, Еберхард попита Паркър, който по това време беше на 17 години, дали двамата са били интимни заедно, на което тя отговори, че не са. Кронхаузен побърза да им предложи веднага да правят секс и след това да обсъдят всичко с него и съпругата му.

За шок на Сачи, майка й я насърчи да слуша секс терапевтите и да прави както казват. Саши си спомни как каза:

Всички сме тук, за да ви помогнем, скъпа.

И така тя го направи. Въпреки неприятната, най-малкото ситуация, Сачи казва, че е трябвало да е благодарна, защото това е един от онези редки случаи, когато майка й изобщо проявява интерес към живота си.

Вижте тази публикация в Instagram

Публикация, споделена от The So So You Don't Know (@thesosoyoudontknow) на 2 август 2018 г. в 5:56 ч. PDT

По-късно Маклейн публикува изявление, в което нарече думите на дъщеря си „измислица“ и заяви, че е шокирана и съкрушена от обвиненията на Сачи. Независимо дали е истината или не, има по-добри начини да се обърнете към темата за загубата на девственост.

Как да говорим с дъщеря си за загуба на девственост?

Най-важното при провеждането на такъв разговор е никога да не бъдете осъдителен . Нека дъщеря ви да се почувства така, сякаш може да бъде отворена с вас и да ви се довери какво се случва в младия й ум. Уведомете я причината, поради която сексът в много млада възраст не е най-добрата идея и какви последствия могат да дойдат след това.

Шърли МаклейнMonkey Business Images / Shutterstock.com

Но също така се уверете, че дъщеря ви знае как да се предпази от всякакъв риск и опасности, свързани с интимни отношения. Не забравяйте, че в крайна сметка това е неин избор, но ваш дълг е да й предоставите подходящите знания.

ПРОЧЕТЕТЕ СЪЩО: Децата на Шърли Темпъл се отварят за покойната си майка: „Тя беше невероятна личност“

Популярни Публикации