Шокиращо или нормално? Един мъж има 6 съпруги и 29 деца, а най-младата съпруга беше само на 13, когато връзката им започна

Последни актуални новини Шокиращи или нормални? Един мъж има 6 съпруги и 29 деца, а най-младата съпруга беше само на 13, когато връзката им започна във Фабиоза

В света се случват много странни неща. Някои от тях могат да накарат косата да се надигне. Например, нека да разгледаме Том Грийн . Той е нормален 70-годишен американец, освен че има 6 съпруги и 29 деца.

неопределено Истински истории / YouTubeПРОЧЕТЕТЕ СЪЩО: Мъжът, който има 5 съпруги, се отваря за предимствата от живота в полигамен бракТом заминава в комплекс в пустинята на Юта с голямото си, най-малкото семейство. Той се оженил за съпругите си, когато бил на възраст между 35 и 51 години. Но най-странното е, че всички те били само на 14-16 години, когато той ги ухажвал и женил.

неопределено Истински истории / YouTubeНай-младата му съпруга беше само на 13, когато започнаха връзките им и тя роди детето му, когато беше на 14, което означава, че той имаше интимни отношения с непълнолетни. Това беше една от причините Том да бъде осъден в затвора.

неопределено Истински истории / YouTube

Грийн признава, че е бил изправен пред много критики, защото се е женил за такива млади момичета. Той обаче силно вярва, че са били готови за брак. Искате ли да чуете нещо умопомрачително? Две от настоящите съпруги на Том са майката и дъщеря й.неопределено Истински истории / YouTube

ПРОЧЕТЕТЕ СЪЩО: Колко голямо е кралското семейство? Запознайте се с всичките 8 внуци на кралицата и 7 очарователни правнуци

Когато и двамата имаха деца, бяха свързани по толкова много начини, че е страховито. Синовете им бяха братя, чичо и племенник - и брат на едната майка, внук на другата.

Той не е единственият скандален полигамист

Брейди Уилямс също е полигамист и семейството му дори имаше свое собствено риалити шоу Моите пет съпруги . Шоуто започна да се излъчва през 2013 г., но две години по-късно семейството обяви, че няма да бъде подновено за нов сезон.

Моите пет съпруги документира живота на Уилямс, петте му съпруги и техните 25 деца. В началото на поредицата семейството живее в неразкрит град в Юта поради страха да не бъде преследван за многоженство.

Генетично бедствие в Юта

Многоженците на Юта се сблъскват с нещо, което лекарите определят като „генетично бедствие“. Децата, родени там, са милион пъти по-склонни да развият рядко генетично заболяване, което може да причини припадъци, деформации на лицето и тежки мозъчни увреждания.

Какво мислите за многоженството? Лудост ли е или нормално?

ПРОЧЕТЕТЕ СЪЩО: Най-голямото семейство на Великобритания стана още по-голямо: Родителите, посрещнали, приветстваха бебе № 20 и очакваха още едно!

Популярни Публикации