Откакто се срещнахме на снимачната площадка, никога не се разделяме: „NCIS: LA“ Ерик Кристиан Олсен и съпругата му Сара Райт са заедно от 13 години

Последни новини от срещата на снимачната площадка, никога разделени: „NCIS: LA“ Ерик Кристиан Олсен и съпругата му Сара Райт са заедно в продължение на 13 години във Фабиоза

Героят на Ерик Кристиан Олсен Марти Дийкс NCIS: Лос Анджелис е известен със своята жива и забавна личност. Изглежда, че актьорът е намерил начин да приложи този хумор истински живот и брак със съпругата му, актрисата Сара Райт Олсен.

Вижте тази публикация в Instagram

Публикация, споделена от Ерик Кристиан Олсен (@ericcolsen) на 24 август 2018 г. в 15:05 ч. PDTПРОЧЕТЕТЕ СЪЩО: „NCIS: Лос Анджелис“ Даниела Руа е такава красавица! Ето защо и двете й очарователни деца също го наследихаЖивотът като актьор

Преди славата му от ролята му в NCIS: Лос Анджелис, Олсен участва в няколко игрални филма. Неговите телевизионни кредити включват роли в Tru Calling и Примката, както и изяви в Братя и сестри, ER, 24 и Общност.

Вижте тази публикация в Instagram

Публикация, споделена от Ерик Кристиан Олсен (@ericcolsen) на 25 септември 2017 г. в 20:53 ч. PDTКато актриса Сара продължи да играе роли на Милисент Гергич NBC’s Parks and Recreation и American Made . В края на 2018 г. тя стартира линия от органични грижи за кожата, наречена Бей Бейби .

Тяхната любовна история

Двойката се срещна през 2006 г. на снимачната площадка на Лисица сериал, Примката . Те излизат около пет години, преди да се сгодят в Мексико, 2011, според Хора .

Вижте тази публикация в Instagram

Публикация, споделена от Ерик Кристиан Олсен (@ericcolsen) на 9 март 2019 г. в 11:56 ч. PSTАктьорът и съпругата му се ожени през юни 2012 г. близо до Джаксън Хоул, Уайоминг, като Сара Райт обявява втората си бременност през февруари.

Вижте тази публикация в Instagram

Публикация, споделена от Сара Райт Олсен (@swrightolsen) на 5 ноември 2018 г. в 9:42 ч. PST

Олсен и Сара показаха любовта си в социалните мрежи. Когато актьорът подписа договор с CBS за да продуцира две предавания, любимата му го поздрави в Instagram, като каза:

Значи тук сте били? Бях убеден, че сте се заели с керамика или сте преследвали мечтите си от боулинг лигата.

Вижте тази публикация в Instagram

Публикация, споделена от Ерик Кристиан Олсен (@ericcolsen) на 23 юни 2018 г. в 19:17 ч. PDT

Сладката двойка също е много сериозна по отношение на любовта си един към друг, въпреки невероятното си чувство за хумор. След раждането на второто им дете Олсен разказа как се възхищавал на силата на жена си. Той каза:

Страхувам се от тази жена; по някакъв начин се ориентирате в най-трудните моменти с равни части страст, безстрашие и всеобхватна любов. Подозирам, че тя може да е магия.

Вижте тази публикация в Instagram

Публикация, споделена от Ерик Кристиан Олсен (@ericcolsen) на 21 май 2018 г. от 12:09 ч. PDT

Горди родители

Двойката посрещна сина си Уайът Оливър Олсен през 2013 г. и дъщеря си Есме Оливия Олсен през 2016 г.

Вижте тази публикация в Instagram

Публикация, споделена от Ерик Кристиан Олсен (@ericcolsen) на 14 февруари 2018 г. в 21:31 ч. PST

За да отпразнува пристигането на дъщеря си, Олсен пише:

Спомням си, че прочетох, че начина, по който подхождате към раждането, е тясно свързан с начина, по който подхождате към живота, и след като два пъти гледах как Сара преминава през процеса, това несъмнено е вярно. Раждането е като вихрен микрокосмос на останалата част от пътуването, което е живот.

Толкова сме щастливи за тях!

ПРОЧЕТЕТЕ СЪЩО: Днешният ден! Честита 32-та годишнина на звездата от ‘NCIS’ Марк Хармън и очарователната му съпруга Пам Даубер

Популярни Публикации