Любимата дъщеря на певеца Джордж Стрейт почина в автомобилна катастрофа: Момичето беше само на 13 години

Последни актуални новини Любимата дъщеря на певеца Джордж Стрейт почина в автомобилна катастрофа: Момичето беше само на 13 години във Фабиоза

Певецът Джордж Стрейт знае от първа ръка какво е чувството да загубиш любимото си дете. Неговата тийнейджърска дъщеря умира, когато е била на 13 години, а Джордж все още се бори с мъката.Трагичен инцидент

Джордж Стрейт и съпругата му винаги са искали домът им да е пълен с деца. Те посрещнаха първата си дъщеря Дженифър през 1972 г. 9 години по-късно се роди синът им Джордж-младши.

Певецът никога не можеше да си представи, че някой ден ще стане „родител на загуба.“ Дъщерята на Джордж загина в ужасна автомобилна катастрофа, когато беше само на 13 години.

Дженифър се возеше в кола с двамата си приятели. Тя седеше на седалката на пътника отпред. Според полицейските доклади превозното средство рязко се е обърнало към страничен път и се е обърнало. Докато други двама обитатели са получили леки наранявания, Дженифър е починала при удар.

Когато Стрейт разбра за смъртта на дъщеря си, животът му се промени завинаги. Певецът рядко говори за трагедията в интервютата си.Веднъж той каза:

Просто не ми се искаше да говоря за това, затова напуснах ... Исках да продължа да пея, абсолютно. Но бях в момента, в който съм като „Добре, ако това ще ми струва кариерата, така да бъде ...“

В памет на любимата ми дъщеря

Няма нужда да казваме колко трудно е било на Джордж и съпругата му Норма да се справят с мъката по загубата на детето си. Певецът стартира Фондация „Мемориал на пролива Дженифър“ в чест на покойната си дъщеря.

През 1988 г. Strait пусна песента „Baby Blue“. Всички, които я слушаха, бяха сигурни, че Стрейт посвещава тази песен на Дженифър.

Той пее в песента:

А бебешко синьо беше цветът на очите й. Бебешко синьо като небето в Колорадо. Като глътка пролет тя дойде и си отиде и все още не знам защо.

Очите ни се пълнят със сълзи, когато го слушаме.

Музиката помогна на Джордж Стрейт да се възстанови след трагедията с дъщеря си. Дженифър винаги ще живее в сърцата на родителите си.

Популярни Публикации