Тънка талия + сладострастен бюст = Най-красивият шофьор на камион в Япония

Последни актуални новини Тънка талия + сладострастен бюст = Най-красивият шофьор на камион в Япония на Fabiosa

Жените са способни да разбият всякакви стереотипи ! Дори онзи, който е толкова вкоренен, че само силни мъже могат да бъдат шофьори на камиони, тъй като дългият път включва физическо натоварване и психическо натоварване. И освен това може да бъде опасно. Животът обаче показва, че всичко това може да бъде преодоляно дори от „крехки“ жени .

Вижте тази публикация в Instagram

Публикация от rino sasaki (@sr8x4volvo) 10 януари 2018 г. в 06:11 PSTПРОЧЕТЕТЕ СЪЩО: Дръжте здраво, скъпо училище! Най-красивото момиче в света стана ученик

Рино Сасаки е родена и израснала в Япония, работила е като учителка по народни танци и няма намерение да сменя работата си. Но преди 7 години баща й, който беше шофьор на камион, се разболя. И въпреки че продължи да работи, дъщеря му се тревожеше за него.

Вижте тази публикация в Instagram

Публикация от rino sasaki (@sr8x4volvo) 2 Дек 2018 в 8:48 PSTТя реши да вземе шофьорска книжка за търговски цели, за да бъде с баща си. Невъзможността да се съчетаят танците с дълги пътувания из страната доведоха до това, че момичето имаше избор - тя стана щатен шофьор на камион.

Вижте тази публикация в Instagram

Публикация от rino sasaki (@sr8x4volvo) 13 Дек 2017 в 3:26 PST

ПРОЧЕТЕТЕ СЪЩО: Присъщата красота: Най-красивите жени преди ерата на фотошопа и пластичните операцииРино споделя своя пътен опит и фините аспекти на работата като шофьор на тежкотоварен автомобил в социалните медии. Това е нейният начин да отдаде почит на баща си, който учи дъщеря си на всичко, което знае, а също така показва, че и жените могат да работят в транспортната индустрия.

Вижте тази публикация в Instagram

Публикация от rino sasaki (@sr8x4volvo) 9 ноември 2018 г. в 10:12 PST

Единственото, което разстройва „най-красивия шофьор на камион в Япония“, е липсата на подходящи стилни дрехи за жени шофьори. Следователно е много вероятно Рино да започне да разработва линия за дрехи в свободното си време от камиони.

Вижте тази публикация в Instagram

Публикация от rino sasaki (@sr8x4volvo) 21 октомври 2018 г. в 5:15 ч. PDT

Може би сте чували за шведско момиче на име Анжелика Ларсон. Камионите не са просто работа за нея, това е нейната страст и тя се радва да го прави. Нейната мечта е да кара около света, като поставя различни камиони, за да тества на пътя.

Вижте тази публикация в Instagram

Публикация от Angelica Bubbles Larsson ♡♡ (@angelica.larsson) 21 Дек 2018 в 12:04 PST

Много вероятно е скоро да видим нарастващ брой момичета на полето, които се надяваме да променят възприятията на хората за това, което се смята за „нормално“. Безопасни пътувания, дами!

ПРОЧЕТЕТЕ СЪЩО: 6-годишното „Най-красивото момиче в света“ е израснало, за да стане „Най-красивото лице“ на планетата

Популярни Публикации