„Нещо трябваше да се направи“: Анджела Лансбъри споделя как се е справила с навиците на децата си да употребява наркотици през шейсетте

- „Нещо трябваше да се направи“: Анджела Лансбъри споделя как се е справяла с навиците на децата си към наркотиците през шейсетте - Знаменитости - Fabiosa

Анджела Лансбъри е легендарна актриса. Работи много и се изявява в телевизията, театъра и киното. Нейната филмова работа беше невероятна, но тя е най-известна с ролята си в Убийство, тя написа. Тази популярна детективска драма продължи 12 години. Лансбъри спечели почетен Оскар и получи пет награди Тони.Вграждане от Getty Images

Удивителната й кариера се завъртя седем десетилетия. Родена от майка на ирландски потомък и баща британец, актрисата прекарва детството си в Лондон. Като майка тя е имала проблеми със собствените си деца, след като са влезли в лоши навици и това се е отразило на работата и личния й живот. Употребата на наркотици беше истински проблем за нейните деца.

Анджела Лансбъри има две деца, Дейдре Ан и Антъни Питър, от втория си брак.gettyimages

ПРОЧЕТЕТЕ СЪЩО: Тези вдъхновяващи истории за знаменитости доказват, че разводът не е краят на светаАктрисата беше женена два пъти. За първи път е омъжена за Ричард Кромуел през 1945 г. Той е актьор. Двойката имаше малка гражданска церемония. По това време Анджела беше само на 19, а Ричард на 35.

Бракът завърши с развод много скоро. Един ден Анджела се върна у дома, за да намери бележка от съпруга си. ' Извинете, ' то каза, ' Не мога да продължа. „Известно е обаче, че Ричард и Анджела са приятели до смъртта му през 1960 г.

gettyimages

През 1949 г. тя се омъжва за втори съпруг и любов от живота си. Казваше се Питър Шоу. Двойката посрещна две свои деца, син и дъщеря - Антъни Питър и Дейдре Ан.

Борбата й със семейните проблеми

Анджела Лансбъри многократно казваше, че тя искаше да сложи децата си преди кариерата й, но животът беше по-труден, отколкото си мислеше. Трябваше да ги напуска за дълги периоди от време, когато работеше.

gettyimages

ПРОЧЕТЕТЕ СЪЩО: Професии, които могат да повишат възможността за развод

Всичко се промени през 60-те, когато Анджела и Питър разбраха, че Антъни и Дейдре са попаднали с грешна тълпа. Тийнейджърите се ангажират силно с наркотици. Анджела каза:

Започна с канабис, но премина към хероин. В хълмовете над Малибу имаше фракции, посветени на смъртоносни преследвания. Болно ми е да го кажа, но на един етап Дейдре беше с тълпа, водена от Чарлз Менсън.

gettyimages

За да спаси децата си, тя направи само това, което би направила всяка майка: напусна града. Тя си спомни:

Трябваше да се направи нещо. Казах на Питър: „Трябва да си тръгнем“. Затова напълнихме пръчките и преместихме семейството в къща, която намерих в окръг Корк. Бях привлечен от Ирландия, защото там беше родното място на майка ми, а също и там, където децата ми нямаше да бъдат изложени на повече лоши влияния. Все още имам къща там, която се опитвам и посещавам поне веднъж годишно. Затова отказах всяка работа за една година и просто държах къща. Купих книгите на Елизабет Дейвид и се научих как да готвя правилно. Беше прекрасно време в живота ми.

Настоящ живот на децата на Анджела

Вграждане от Getty Images

Антъни е пенсиониран от работата си като телевизионен режисьор. Той работи по 68 епизода на Убийство, тя написа . Мъжът е женен и има двама сина и дъщеря.

Дейдре също се промени. Тя напусна света на наркотиците и също има собствено семейство. Омъжена е за готвач, а двойката ръководи италиански ресторант в Лос Анджелис.

Вграждане от Getty Images

Майчината любов наистина е най-доброто лекарство!

ПРОЧЕТЕТЕ СЪЩО: Жената получи страхотна реконструкция, за да направи нов старт след горчива развод

Деца
Популярни Публикации