4-та съпруга на Сони Боно Мери за това как Шер помогна да се справи със смъртта на съпруга

Шер успя да утеши четвъртата съпруга на Сони Боно след смъртта на певицата.

Винаги е трудно да загубиш човека, когото обичаш, и да осъзнаеш, че никога повече няма да имаш възможност да го видиш. Но е добре да имате човек, който може да сподели тази болка с вас и да разбере вашите чувства. Точно това направи Шер. Емблематичната певица успя да утеши четвъртата съпруга на Сони Боно след смъртта на певеца.Обичайки същия човек

Шер и Мери обичаха един и същи мъж, но това ги сближи, когато той почина.Сони боноГети изображения / Идеално изображение

Те бяха и двете съпруги на Сони Боно : Шер беше втората (те бяха женени от 1964 г. до 1975 г.) и имаха едно дете заедно, а Мери Боно беше четвъртата му съпруга (омъжена от 1986 г. до 1998 г.) и имаха две деца заедно.За съжаление Сони Боно почина през 1998 г. при катастрофа на ски. В момента на смъртта той беше на 62 години.

Сони боноГети изображения / Идеално изображениеРазбира се, това се превърна в истинска трагедия и за двете жени. Сони беше важен мъж в живота им и загубата му донесе толкова болка на Шер и Мери!


Шер беше „постоянен източник на утеха“ за четвъртата съпруга на Сони Боно Мери след смъртта на певеца. Нещо повече, Мери все още остава близка с детето на Чаз, Сони и Шер и те подкрепят се взаимно .

Сони боноГети изображения / Идеално изображение

Поканих я да остане при нас. Мислех, че е наистина важно всички лоши думи, всички лоши години да станат безсмислени.

Все още тъгува

Въпреки че минаха толкова много години, откакто Сони почина, все още е трудно да се справим с трагедията. По време на едно от интервютата си Шер разкри, че все още скърби.

Сони боноГети изображения / Идеално изображение

Тя също така каза, че понякога може усетете присъствието на Сони по „приятелски“ начин.

Мисля, че той се прецаква с моя полилей ... само един полилей, който имам. Продължава посред нощ, когато превключвателят е надолу, включен и изключен, включен и изключен и просто ще бъде като него да го направи. Просто усещам това малко усещане. Това е приятелски настроен човек.

Шер и Мери Боно обичаха един и същ мъж, Сони Боно, и двамата бяха женени за него. Разбира се, за двамата беше трудно да се справят с неговата смърт. Но трагедията ги сближи и Мери откри, че Шер дори се превърна в източник на утеха за нея. Те все още се подкрепят и е толкова прекрасно, когато хората могат да запазят приятелски отношения, независимо от всичко.

Знаменитости
Популярни Публикации