Звездата от „Синове на анархията“ Чарли Хънам отказва да се ожени за приятелката си от 14 години, но тя е нетърпелива

Ако се чудите дали Чарли Хънам е женен, отговорът е „не“. Но това не означава, че „Sons Of Anarchy“ е неженен. Хънам се среща с приятелката си Моргана Макнелис от 14 години, но никога не е предлагал предложения. Ето защо!

Чарли Хънам от Синове на анархията е чудесен представител на мъжкия вид. Ето защо:

  • той е нахален;
  • той е мил;
  • той е много красив;
  • той е британец.
Вижте тази публикация в Instagram

Публикация, споделена от Чарли Хънам (@charliiehunnam) на 10 април 2019 г. в 7:46 ч. PDTАко се чудите дали Чарли Хънам има жена, той няма! Но ние трябва да разбием сърцето ти - русата красавица не е единична. Чарли Хънам се среща с Моргана Макнелис от 14 години, но никога не е предлагал предложения.

Защо не?

Приятелката на Чарли Хънам не идва от шоубизнеса . Тя печели собствените си пари като дизайнер на бижута . Актьорът е много личен за личния си живот, но се смята, че той и Моргана са се запознали чрез приятели, когато той едва започва кариерата си.

Вижте тази публикация в Instagram

Публикация, споделена от Maison de Morgana (@maisondemorgana) на 8 юли 2013 г. в 16:52 ч. PDTДвойката живее заедно в ранчо в Холивуд и изглежда силна, въпреки невероятната слава на Хънам. Но защо Чарли отказва да се ожени за любовта на дамата си?

Вижте тази публикация в Instagram

Публикация, споделена от Maison de Morgana (@maisondemorgana) на 6 септември 2014 г. в 18:37 ч. PDT

По време на интервюто му като част от промоцията на новия му филм Джентълменът , Хуннам беше попитан за позицията му по отношение на брака. 39-годишната звезда разкри, че се чувства „безразличен“ към това, докато приятелката му е „много нетърпелива“ да бъде закачена.Вижте тази публикация в Instagram

Публикация, споделена от Maison de Morgana (@maisondemorgana) на 21 март 2019 г. в 12:59 ч. PDT

Хънам каза:

Ще го направя, защото е важно за нея [Моргана Макнелис], но нямам някакви големи романтични чувства към него.

Въпреки негодуванието му към светия брак, очевидно е, че той обича Моргана от цялото си сърце. В едно от интервютата му , крал Артур звезда обяви, че не иска да ‘целува никого освен приятелката си през целия си живот.

Вижте тази публикация в Instagram

Публикация, споделена от People Magazine (@people) на 13 март 2016 г. в 11:03 ч. PDT

Той също веднъж отбеляза че иска да прекара „следващите шейсет“ години с нея. Ако това не е любов, какво е?

Чарли Хънам беше женен и преди

Може да има причина, поради която актьорът е против брака. Той всъщност беше нечий съпруг. Бившата съпруга на Чарли Хънам Катрин Таун е дъщеря на известния сценарист Робърт Таун.

Двамата се срещнаха по време на прослушване за Dowson’s Creek когато Чарли беше на 18 и 4 седмици по-късно, те завързаха възела в Лас Вегас. Съюзът им обаче продължи само 3 години. Хънам коментира развода си, казвайки, че той и Катрин са „ужасни партньори“, но въпреки това остават приятели.

Можем да разберем защо Чарли може да се чувства зле от институцията на брака. Но това е нещо, което приятелката му очевидно иска да изпита, така че се надяваме, че един ден той ще слезе на едно коляно и ще зададе въпроса, който Моргана чака да чуе повече от 10 години.

Знаменитости
Популярни Публикации