Двата сина на София Лорен намериха успех в живота, но дали са наследили очарователния чар на майка си?

Последни актуални новини Двата сина на София Лорен намериха успех в живота, но дали наследяват очарователния чар на майка си? на Фабиоза

Най-красивото бижу в Италия и блестяща актриса София Лорен може да се похвали с любовна история която се конкурира с всяка романтика, която е преживяла на екрана.

София ЛоренgettyimagesЛорен се запознава с бъдещия си съпруг Карло Понти, когато е само на 15 години. Изгряващата звезда омагьосва женен тогава 37-годишен мъж, но поради разликата във възрастта им Понти се наложи да отложи връзката си и вместо това се фокусира върху превръщането на София в звезда.

ПРОЧЕТЕТЕ СЪЩО: 8 тайни за красота от разкошната София Лорен

Карло и София се венчаха през 1957 г., седем години след като съдбата ги събра. За кратко се разделят за четири години през 1962 г., но след като се събират, двойката остава неразделна до смъртта на Понти през 2007 г.София Лоренgettyimages

Двойката споделя двама сина: Карло младши и Едоардо, родени съответно през 1968 и 1973. И двамата мъже наследиха творческата искра на родителите си и неопровержимия чар на София.

Вижте тази публикация в Instagram

Публикация, споделена от Екип Саша (@ team.sasha) на 29 септември 2017 г. в 8:43 ч. PDTКои са синовете на София Лорен?

Карло младши е роден със страст към музиката. Той посвети живота си на диригентския занаят и овладя музикалните изследвания толкова добре, че сега е един от най-изявените диригенти в САЩ.

София Лоренgettyimages

ПРОЧЕТЕТЕ СЪЩО: Yum! Рецепта за спагети от лимон на София Лорен: Пастата със знаменитости е невероятно вкусна!

Най-малкият син на София, Едоардо, избра път за кариера, вдъхновен от известната си майка. Едоардо е аплодиран италиански режисьор и е работил с много известни актьори, включително Жерар Депардийо, Малкълм Макдауъл и София Лорен себе си.

София Лоренgettyimages

И двамата синове на Лорен са наследили ярката й усмивка и са много близки с майка си. Карло младши и Едоардо често се присъединяват към зрелищната си майка на червения килим и винаги изглеждат като най-гордите синове наоколо.

София Лоренgettyimages

Удивителното семейство на Лорен

Освен успешните си синове, София е и горда баба на четири деца. Тя е много близка с двамата си внуци и внучки и винаги ги хвали.

Вижте тази публикация в Instagram

Честит # Ден на бащата / Честит ден на бащата !! (в Америка) #sashaalexander #edoardoponti #luciasofiaponti #luciaponti #leonardoffortatoponti #leonardoponti

Публикация, споделена от Саша Александър (@sashaalexanderit) на 17 юни 2018 г. в 10:13 ч. PDT

Лорен веднъж каза Днес :

Живея за семейството си. Имам най-красивите внуци, които съм виждал през живота си.

Вижте тази публикация в Instagram

Публикация, споделена от Екип Саша (@ team.sasha) на 29 септември 2017 г. в 8:43 ч. PDT

Красиво семейство на прекрасната жена! Браво!

ПРОЧЕТЕТЕ СЪЩО: Мелания Тръмп искаше да бъде като известната италианска актриса и международен секс символ София Лорен

Популярни Публикации