Сродни души! Роби Бенсън все още е влюбен докрай в Карла ДеВито след над 35 години заедно

Последни новини Soulmates! Роби Бенсън все още е влюбен докрай в Карла ДеВито след над 35 години заедно във Фабиоза

Роби Бенсън и Карла ДеВито са едни от онези холивудски двойки, на които няма как да не се възхищаваме и не се вглеждаме в тях. В началото техният роман изглеждаше невероятен, но сега, почти четири десетилетия по-късно, те остават верни един на друг и ни карат да вярваме в истинската любов.

Сродни души! Роби Бенсън все още е влюбен докрай в Карла ДеВито след над 35 години заедноГети изображения / Идеално изображениеКак започна всичко

Роби и Карла се запознават през 1980 г. по време на продукцията на „Пиратите на Пензанс“. Никой от двамата не търсеше любов и Карла беше фокусирана само върху кариерата си. Както каза DeVito ХОРА :Вървях по хубав, плавен курс и не очаквах да се влюбя лудо в никого.

Вижте тази публикация в Instagram

Публикация от Melissa (@meliscentsvintage) 3 октомври 2017 г. в 8:21 ч. PDTРоби я забеляза незабавно и всички правила за не-романтика излязоха през прозореца:

Работя от бебе и никога не съм бил издухан от представление, но когато чух как Карла пее, бях впечатлен до степен да се смутя.

Химията им беше мигновена, Карла не можа да се сдържи на широкоразкрития сърдечен ритъм:Харесах го тотално. Той беше толкова креативен и прекрасен, скромен човек. Бях го помислил за много сериозен. Да откриеш, че той също жонглира с чинии и влиза в стените беше забавно.

Вижте тази публикация в Instagram

Публикация от The Pirates of Penzance (@piratesrevisited) 18 ноември 2016 г. в 5:48 PST

Само две години по-късно влюбените птици се ожениха и започнаха заедно цялото си пътешествие.

Той все още е луд за нея, както винаги

Дори и над 35 години брак, Роби Бенсън все още не може да спре да блика за прекрасната си съпруга и често публикува почит към любовта на живота си в социалните медии.

Просто погледнете това прекрасно послание:

Тази дама, която държи ръката ми повече от 30 години, е една от най-големите ми мотивации не само да ставам от леглото сутрин, но и да живея живота в пълна степен.

Мислите, че това е сладко? Какво ще кажете за този красив почит?

Тази жена. Сърцето ми все още се набива и дъхът ми откраднат, когато тя се усмихне. Благодаря ти, Карла, че ме обичаш.

Роби е истински романтик и няма как да не се разтопим, докато четем сладките думи, които пише за жена си. Двойки голове!

Децата на Роби и Карла

Бенсън и ДеВито също са горди родители на две прекрасни деца: дъщеря Лирик (родена през 1983 г.) и син Зефир (родена през 1992 г.).

Зефир определено е наследил някои от най-добрите черти на родителите си. Какъв красив младеж!

Красиво семейство и абсолютно невероятна любовна история!

Популярни Публикации