„Звукът на музиката“ Актрисата Анджела Картрайт разказва как са се отнасяли към нея на снимачната площадка от Кристофър Плъмър и Джули Андрюс

- Актрисата „Звукът на музиката“ Анджела Картрайт разказва как са се отнасяли към нея на снимачната площадка от Кристофър Плъмър и Джули Андрюс - Новини - Fabiosa

Британската актриса Анджела Картрайт започна кариерата си много рано, когато беше само на три години.Вграждане от Getty ImagesАнджела е родена в Англия през 1952 г. Когато е на 3, тя се появява заедно с Пол Нюман през Някой горе ме харесва, където тя изигра дъщеря му. След като се премести в Америка, британската актриса бе видяна по телевизията през Шоуто на Дани Томас и Нещо ценно .

Вграждане от Getty ImagesАнджела се завърна в Европа, след като бе поканена да играе Бригита фон Трап в Звукът на музиката през 1965г.

Вграждане от Getty Images

Мюзикълът спечели пет награди „Оскар“ и се превърна в най-касовия филм в историята.

Саундтракът на този филм също постигна успех.

Картрайт описва, че нейният агент й предлага шанс да участва в този филм. По това време никой не можеше да предположи, че мюзикълът ще спечели такъв успех.

Вграждане от Getty Images

Когато я попитаха как е да работиш с Джули Андрюс, тя отговори, че всички я обичат. Тя пееше и караше всички да танцуват.

Но дали същото беше и с Кристофър Плъмър? Вярно ли е, че той не е голям фен на децата?

Анджела заявява:

Честно казано, вярвам, че това вероятно е вярно. Мисля обаче, че той го използва в своя полза за ролята на капитан фон Трап. Всички деца бяха малко предпазливи. Винаги обаче наистина харесвах Крис. Той ми беше много сладък. Не е като да е бил омразен или нещо подобно на снимачната площадка. Той не беше Но мисля, че той беше много по-нестабилен може би от Джули.

Звукът на музиката е направена в нова версия през 2013 г. На 5 декември беше излъчена телевизионна специалност с участието на Кари Ъндърууд, популярна кънтри певица, в ролята на Мария фон Трап. Изпълнява се на живо от Grumman Studios в Ню Йорк.

В наши дни Картрайт преследва друга страст, която е изкуството. Тя издаде и книга Оформяне на звездите, който съдържа задкулисни снимки на емблематични филми, които не са направени за обществеността.

ПРОЧЕТЕТЕ СЪЩО: Хедър Мензис-Урих: Актрисата, изиграла Луиза в „Звукът на музиката“, почина на 68 години

Изкуство Музика
Популярни Публикации