Син на Soupy Sales за това как баща му го е вдъхновил да участва в шоубизнеса: „Аз избрах музика“

Синовете на комика Soupy Sales тръгнаха по стъпките на бащата и свързаха живота с шоубизнеса.

Емблематичната Soupy Sales, която се издигна до звездата с детското телевизионно шоу Lunch with Soupy Sales, успя да съчетае семейния живот и кариерата.

Комикът е бил женен два пъти : ещ Барбара Фокс и Труди Карсън. Той има две деца заедно с първата си съпруга Хънт и Тони.Вижте тази публикация в Instagram

Публикация от Radio Broadcaster (@radiobroadcaster1) 11 септември 2017 г. в 11:52 PDT

Шоубизнес кариера

Хънт и Тони решиха да последват стъпките на легендарния си баща и свързаха живота си и с шоубизнеса.

Вижте тази публикация в Instagram

Публикация от DàPizzo (@sleepypizzo) 8 януари 2018 г. в 6:14 PSTХънт е рок барабанист, а Тони е рок музикант и композитор. Те обичат да участват в шоубизнеса и смятат музиката за своя страст.

Хънт знаеше, че иска да се занимава с музика, когато беше шестгодишно момче , след като гледах как играе Ърл Палмър. И мечтата му беше да стане известен музикант!


Между другото, Хънт и брат му Тони започнаха кариера заедно, работейки в групата на Тони и Тигрите. И тяхното сътрудничество беше доста успешно!Заедно те работиха с много известни личности, включително Дейвид Боуи, Тод Рундгрен, Боб Уелш, Карирано минало и много други.

Супи като баща

Супи беше много подкрепяща на сина му Хънт.

Баща ми, който участва в шоубизнеса, а Rock-n-Roll е шоубизнес, подкрепяше. Той не казваше „Защо не станеш адвокат или банкер?“, Но в крайна сметка трябваше да си направя пътя. Не влязох в неговия бизнес, който беше комик и актьор; Подбрах музика. Майка ми и баща ми подкрепяха това, което направих, майка ми особено като знаеше колко труден може да бъде бизнесът.

Хънт и Тони остават много близки като семейство, въпреки различните личности.

Толкова е прекрасно да имаш брат наблизо, който винаги може да помогне и подкрепи! Нещо повече, те споделят една страст - музиката.


Двамата пораснали сина на Soupy Sales започнаха успешна кариера в шоубизнеса. Изглежда, че Супи е бил добър модел за подражание на децата си и ги е вдъхновил да последват стъпките им. Хънт и Тони са невероятно талантливи и несъмнено са наследили най-добрите черти на татко. Супи подкрепяше децата си и правеше всичко възможно, за да ги зарадва и се справи отлично!

Знаменитости
Популярни Публикации