Стейси Лондон споделя вдъхновяващата си история за изцеление след операция на гръбначния стълб

- Стейси Лондон споделя вдъхновяващата си история за изцеление след операция на гръбначния стълб - Знаменитости - Fabiosa

Американският моден консултант и стилист, Стейси Лондон, е преживяла доста тежки времена и излезе от другата страна. Нейната история не е нищо по-малко вдъхновяваща.

чрез GIPHYСтейси Лондон имаше предизвикателна 2017 година

В откровено парче, което тя написа за Рафинерия29, водещата на „Какво да не носим“ говори за получаването на гръбначен операция и процес на оздравяване, който я остави емоционално разбита и финансово похарчена.

ПРОЧЕТЕТЕ СЪЩО: Предотвратена опасност: Първата дама на Грузия се възстановява от ракова хирургия

Малък дебат за роклята ми от 1930 г. от @thewaywewore вчера за това дали е вид дантела или плетене на една кука. ПОВЕЧЕ ми прилича на плетене на една кука, но преценете дали това е определен вид дантела, която има име, което не знам, или всички сме някак сигурно? Също така, много въпроси за моите огърлици: Глобусът със звезда е ново парче от @marylouisedesigns и както винаги, комбинацията Лунният камък и опал е от моя скъп приятел и талантлив ангел на земята @taryntoomey. Мисля, че правят хубаво комбо! # винтаж # старинно облекло # винтаобсесия # връх # плетене на една кука # ihavenoidea # огърлица # комбиПубликация, споделена от stacylondonreal (@stacylondonreal) на 23 август 2017 г. в 10:59 ч. PDT

ШЕСТ МЕСЕЦА ДНЕС ОТ ХИРУРГИЯ НА ГРЪБНИЦАТА! Край на скобите, много от PT, започват да се чувстват по-силни всеки ден. Благодаря на всички вас за любовта и подкрепата и споделените преживявания. Не мога да ви кажа какво означава за мен. ????: @toryrust за @manrepeller, оформена от @ amilli0naire

Публикация, споделена от stacylondonreal (@stacylondonreal) на 13 юни 2017 г. в 8:57 ч. PDTСтейси казва, че се е съгласила да направи операция през декември 2016 г. с оглед на успешна година през 2017 г. Искала е да бъде освободена от гърба болка които я бяха преследвали от години. Тя беше наскоро без работа и планираше да превърне 2016 в съботна година, докато стане ясно, че трябва да се подложи на хирургичната процедура.

ДНЕС ЕДНА ГОДИНА. Инвалиди, обездвижени, ужасени. Операция на гръбначния стълб. Тази година беше трудна работа, но не бих я заменил за нищо: физически И психологически съм без хронична болка. Усещането е като вчера и по същото време, толкова отдавна. Имам приятели, семейство и @hspecialsurgery, за да благодаря за това. #countyourblessings PS: почти сигурен, че направих това селфи високо на Oxy, Fentanyl и Ketamine. Въпреки че всъщност не знам дали беше селфи или не. TBH, не помня много от нищо. # майната2017

Публикация, споделена от stacylondonreal (@stacylondonreal) на 13 декември 2017 г. в 19:10 ч. PST

Водещият на звезди от TLC обаче не беше подготвен за жертвите, които плановете й ще поемат.

Ако знаех тогава това, което знам сега, изобщо нямаше да правя планове.

Избягване на реалността чрез терапия на дребно

На хартия оперативната процедура трябваше да се излекува за шест седмици, но тя не отчете колко време ще отнеме, за да върне живота си в релси. Докато процесът на оздравяване се проточваше, Стейси казва, че се е чувствала обезсърчена без работа или цел. Използваше пазаруване, за да компенсира.

чрез GIPHY

ПРОЧЕТЕТЕ СЪЩО: Баба и внучка завършват заедно и не спират до тук

' Възрастен съм, но операцията, тъгата и обездвижването ме накараха да се държа като дете, - каза Стейси в разкриващото си есе.

Всеки ден съм шумен. ????: @nickonken Докоснете снимка за кредити

Публикация, споделена от stacylondonreal (@stacylondonreal) на 29 декември 2016 г. в 11:16 ч. PST

Любов на 11-ия етаж. Първият и единствен пост, който ще направя от @hspecialsurgery - 5 дни след операция на гръбначния стълб мога да стоя и да ходя. Може би дори малко по-бързо от @nickonken ???? (И преди каквито и да било коментари - пингвините ми бяха специални меки за операцията ми от @meijerstores, така че отстъпете. ????)

Публикация, споделена от stacylondonreal (@stacylondonreal) на 17 декември 2016 г. в 15:51 ч. PST

Дългите седмици на излекуване от операция водят до клинична депресия, но тя продължава да се отдаде на терапия на дребно. Това й попречи да се справи със страха, че губи власт над живота си. Освен това я разсея от факта, че връзката й с приятеля й е приключила.

Публикация, споделена от stacylondonreal (@stacylondonreal) на 10 януари 2018 г. в 19:16 ч. PST

Как си върна живота

Телевизионният водещ, който е направил кариера, помагайки на хората да вземат по-добри модни решения, казва, че са били необходими много неща, включително краят на връзката, смъртта на любим човек и среща с нейния счетоводител, за да я събуди.

Публикация, споделена от stacylondonreal (@stacylondonreal) на 16 януари 2018 г. в 20:59 ч. PST

Вграждане от Getty Images

В началото на 2018 г. , тя разкри, че е трябвало да прости на куп хора, които са я наранили в миналото, но отне много, преди да стигне до този момент.

Тя казва, че в наши дни тя осъзнава грешките си и необходимостта да ги поправи.

ПРОЧЕТЕТЕ СЪЩО: Оцелелият от рак на гърдата изпраща над 60 000 вдъхновяващи писма до пациентите, борещи се с това тежко заболяване

Популярни Публикации