Стив Харви е взривен онлайн за 'смущаваща' вежда по време на отговора на Miss Universe на климатичните проблеми

Мнозина вярват, че Харви вече не трябва да бъде домакин на Мис Вселена, тъй като не може да се държи правилно.

Тазгодишната Мис Вселена беше обявена а късметлийката, която взе короната, беше мис Южна Африка Зозибини Тунзи.

Вижте тази публикация в Instagram

Публикация от Zozibini Tunzi (@zozitunzi) 8 Дек 2019 в 10:25 PSTЗабележителната 26-годишна жена е страстна активистка на пола и напълно заслужена да получи желаната титла.Вижте тази публикация в Instagram

Публикация от Zozibini Tunzi (@zozitunzi) 1 ноември 2019 г. в 11:38 PDT

Въпреки това, въпреки че победата на Тунзи беше грандиозна, имаше известно противоречие по време на шоуто, тъй като тя се канеше да поеме дискусионната част от състезанието.Вижте тази публикация в Instagram

Публикация от Zozibini Tunzi (@zozitunzi) 14 октомври 2019 г. в 7:53 ч. PDT

Стив Харви получава реакция онлайн заради поведението си по време на Мис Вселена

Когато Зозибини Тунзи се засили да получи въпроса си за дискусия, Стив Харви продължи да пита нейното мнение относно изменението на климата и какво трябва да правят световните лидери по негово мнение.

Харви проследи въпроса с масивна вежда и ясно презрение на лицето си. Много хора мразеха реакцията му и продължиха да взривяват неговото „непрофесионално“ поведение онлайн.

Това не е първият път, когато уменията на Харви за хостинг по време на Мис Вселена се поставят под въпрос. През 2015 г. той известен обяви Мис Колумбия за победител, когато Мис Филипините беше тази, която гласува за короната.

Популярни Публикации