Първата съпруга на Стив Маккуин, Нийл Адамс изглежда като разкошна кралица на красотата въпреки възрастта си

Нийл Адамс е родена през 1932 г., но и днес изглежда зашеметяващо.

Чували ли сте Нийл Адамс? Знаете ли какво прави Нийл Адамс сега? Тази страхотна жена е актриса, певица и танцьорка, но е известна и като първата съпруга на Стив Маккуин. Стив Маккуин и Нийл Адамс бяха женени около 16 години, от 1956 до 1972 г. и техният съюз беше доста щастлив. Те посрещнаха две прекрасни деца заедно: дъщеря Тери Лесли и син Чад.Всъщност те биха могли да имат повече деца. В автобиографията, наречена Моят съпруг, моят приятел , Нийл Адамс разкри, че е трябвало да направи аборт една година преди развода им, когато бракът им вече е на скалите.

Нийл Адамс е кралица на красотата

Нийл Адамс е родена през 1932 г., но въпреки това изглежда зашеметяващо въпреки възрастта си. Лицето и фигурата й са разкошни както винаги!Стив МаккуинГети изображения / Идеално изображение

Животът на филипинско-американската актриса беше пълен с тайни. Съобщава се, че тя е шпионин на филипинската съпротива по време на Втората световна война.Но за щастие, след като се премести в САЩ, тя успя да изгради доста успешна кариера.

Нийл Адамс се появи в повече от 20 филма и телевизионни сериали, включително Жени във вериги, Fuzz, So Long, Blue Boy, Chu Chu и Philly Flash, Buddy Buddy, и други.

Каква прекрасна жена! Съгласен ли си?

Стив МаккуинГети изображения / Идеално изображение

Нийл Адамс има свое собствено кабаре шоу и е много горда от него. Тя доказва, че възрастта е просто число!

Въпреки възрастта, Нийл Адамс наистина изглежда като кралица на красотата! Съгласен ли си?

ПРОЧЕТЕТЕ СЪЩО: Дъщерята на легендарната певица и актьор Пат Бун наследи таланта на баща си и красотата на майката

Популярни Публикации