Съпругата на Стив Маккуин се радва, че той е починал преди смъртта на единствената им дъщеря: Той нямаше да се справи!

Последни актуални новини Съпругата на Стив Маккуин се радва, че е починал преди смъртта на единствената им дъщеря: Той не би се справил! на Фабиоза

Единствената дъщеря на Стив Маккуин, Тери Лесли, почина на 19 март 1998 г. Дихателните й пътища бяха запушени и тя изпитваше болка, тъй като не можеше да диша. Хеликоптер спешно я прехвърли в медицинския център на UCLA. Но последиците от дихателната недостатъчност в крайна сметка й отнеха живота. Тя беше на 38.Вижте тази публикация в Instagram

Публикация, споделена от Моли Маккуин (@ moflo1) на 7 февруари 2012 г. в 21:31 ч. PST

Стив нямаше да се справи с това

Съпругата на холивудската легенда Нийл Адамс обсъди няколко неща, с които би могло да се случи неделния телеграф. Тя специално обясни колко ужасно би страдал Стив при смъртта на Тери, ако тогава беше жив. Ниеле му припомня, че много обича децата, тъй като той също имаше нестихващо дете в себе си.

Лесли също имаше собствена дъщеря.

Вижте тази публикация в Instagram

Публикация, споделена от Моли Маккуин (@ moflo1) на 19 март 2014 г. в 12:26 ч. PDTС много ясна интерпретация тя смята, че е по-добре той да умре преди скъпоценното й момиче. Като майка Нийл намираше утеха в молитва за душите си, но Стив щеше да се срине изцяло. Тя каза:

Той беше абсолютно луд по нея и виждането на дъщеря ни да умре щеше да го унищожи.

Как Тери се справи със смъртта на баща си?

Мнозина вярват, че това е оставило Тери много съкрушено и тя просто не може да преодолее смъртта на Стив. Нийл казва друго. Дъщеря му всъщност го поддържаше жив в паметта си и често говореше за него. Тя е живяла живота си, защото това е, което баща й би искал най-много.

Децата на знаменитостите носят със себе си огромен багаж от сложни чувства. Този разказ ни казва, че никога не е лесно и за техните известни родители. Споделете това и се молете за дуета дъщеря-баща.

Популярни Публикации