Все още необвързаната Сали Фийлд намери спасение при децата, но какви са мислите й за брака

На 73 години Сали Фийлд все още е самотна, но има най-удивителното лекарство от самотата - семейството си. Актрисата има 3 деца и 5 внуци и казва, че те са „всичко“ за нея.

Сали Фийлд може да се похвали с успешна кариера във филмовата индустрия, но с любовния си живот е било трудно пътуване за нея . Фийлд казва два пъти през живота си: „На Стивън Крейг през 1968 г. и на Алън Грейсман през 1984 г. За съжаление нито един от тези бракове не е продължил.

Все още самотната Сали Филд намери спасение при децата, но какви са мислите й за брака Все още единична Сали Фийлд намери спасение при децата, но какви са мислите й за бракаГети изображения / Идеално изображениеСега, на 73 години, децата и внуците на Сали Фийлд са нейното спасение от самотата. Но иска ли тя да се омъжи отново?

Семейството на Сали Фийлд

Сали Фийлд има 3 деца от неуспешните си бракове:

  • синове Питър и Ели Крейг от Стивън Крейг;
  • и още един син, Самюел Грейсман , от Алън Грейсман.

Всички момчета на Сали се заинтересуваха от киноиндустрията, но избраха различни пътища. Най-големият, Питър, стана сценарист.Брат му Ели насочи вниманието си към актьорството и режисурата. Най-младият от тримата, Сам, е професионален режисьор.Фийлд е изключително горда от децата си и не само защото са успешни в това, което правят, но и заради добрите си сърца. Тя каза:

Трите неща, с които се гордея най-много в живота си, са моите синове. Те са мили, любвеобилни, продуктивни хора. Всеки със свой собствен списък с таланти и постижения.

Все още самотната Сали Филд намери спасение при децата, но какви са мислите й за брака Все още единична Сали Фийлд намери спасение при децата, но какви са мислите й за бракаГети изображения / Идеално изображение

Синовете на Сали също я направи баба. Носителката на Оскар има 5 внуци и обича да прекарва времето си с тях. Фийлд призна, че семейството й е целият й живот, като каза:

Аз не съм женена; Не съм от хората, които имат живот, отделен от тях. Това е моето семейство. Това е моето всичко.

Ами брака?

Сали посвети цялото си време на децата и внуците си, както и на успешната си кариера. Но какво ще кажете за личния й живот?

Почти не съществува, но не означава, че Фийлд е загубил надежда да намери някой специален. Веднъж каза актрисата че е „отворена за срещи“, но все още не е срещнала никой подходящ.

Все още необвързаната Сали Фийлд намери спасение при децата, но какви са мислите й за бракаГети изображения / Идеално изображение

Сали не бяга от любовта, но просто не е на върха в нейния списък. Приятелката на актрисата каза на По-близо седмично :

Ако срещнеше някой специален, нямаше да го скрие. По душа Сали е вечен оптимист, но е щастлива в собствената си кожа.

Чудесата се случват и хората срещат любовта на живота си и на 70-те си години, така че нищо не се губи за Field!

От наградена актриса до детегледачка

Когато внуците на Сали Фийлд бяха малки, тя често ги гледаше. Веднъж тя сподели че майка й е била „резервен родител“ за нея и сега тя се е превърнала в „резервен родител“ и за собствените си деца.

Все още самотната Сали Филд намери спасение при децата, но какви са мислите й за брака Все още единична Сали Фийлд намери спасение при децата, но какви са мислите й за бракаГети изображения / Идеално изображение

Тя каза:

За щастие по-големите ми синове нямат кариера, в която трябва да излязат извън града за три месеца. Защото не знам, че бих могъл да бъда толкова добър резервен родител. Но все пак аз съм детегледачката.

Не е трудно да се каже, че за Фийлд семейството й винаги е било най-важното нещо в живота й. Актрисата все още получава големи роли и продължава да действа със същия впечатляващ талант, който й помогна да спечели Оскар. И все пак, въпреки че леглото й е празно, когато се прибере, сърцето й е пълно с любов, когато прекарва време с хората, които обича най-много.

Знаменитости
Популярни Публикации