Лесбийската дъщеря на Стинг изглежда все повече и повече като момче

Последни актуални новини Лесбийската дъщеря на Стинг изглежда все повече и повече като човек на Фабиоза

През последните три години най-малката дъщеря на музиканта Стинг, 28-годишната Елиът Паулина Самнър, става все по-мъжествена. Много фактори допринасят за този външен вид: без грим, много костюми в гардероба, сериозно лице. Дългата коса може да е знак за женственост, но в този случай се чувства, че не играе тази роля. Такива промени са резултат от излизането на Елиът през 2015 г.

Вижте тази публикация в Instagram

Публикация от Eliot Sumner (@eliotsumner) 17 юни 2017 г. в 5:02 PDTЕлиът Самнър никога не е скривал нетрадиционната си сексуална идентичност, но изглежда е харесвал и момчета, и момичета. Когато беше направен окончателният избор, тя открито започна да се появява на публично място с момичета, които беше облагодетелствала.Вижте тази публикация в Instagram

Публикация от Eliot Sumner (@eliotsumner) 22 Дек 2017 в 11:36 PST

Тя имаше връзка с австралийския модел Луси фон Алтен, след това с френската актриса Жозефин дьо Ла Бауме. Промените в живота на вокалиста и композитора, известни като Аз обвинявам Коко , не повлия на работата.Вижте тази публикация в Instagram

Публикация от Eliot Sumner (@eliotsumner) 10 ноември 2016 г. в 8:22 PST

Тя продължава да работи по новия албум, а също така присъства на социални събития. По-специално, тя беше видяна в Лондон на премиерата на телевизионния сериал ' Маниак в нейния характерен панталонен костюм.

Вижте тази публикация в Instagram

Публикация от Eliot Sumner (@eliotsumner) 14 септември 2018 г. в 1:06 PDTМежду другото, родителите на Елиът - Стинг и Труди Стайлър - не изразяват неодобрение или осъждане на сексуалната ориентация на дъщеря си. Те изцяло подкрепят детето си, независимо от всичко.

Изглежда, че Стинг и Труди уважават избора на Елиът. В края на краищата тя вече е пораснала.

ПРОЧЕТЕТЕ СЪЩО: Анна Кендрик нарече Барак Обама „дупка“ в лицето му и реакцията му беше много неочаквана

Популярни Публикации