Успешна бизнесдама: Нетната стойност на съдия Джуди е 420 милиона долара, включително множество имоти и яхти

Джуди Шейндлин е по-известна на повечето хора като съдия Джуди, звездата на съдебното шоу със същото име. Колко пари направи съдия Джуди през 2018 г. ??

Коя е съдията Джуди? Джудит Шейндлин, известна като съдия Джуди, е популярна водеща на телевизионно шоу. Освен това тя държи Световния рекорд на Гинес за най-дългата кариера като телевизионен съдия.Вижте тази публикация в Instagram

Публикация, споделена от съдия Джуди (@judgejudysheindlin) на 4 септември 2019 г. в 10:17 ч. PDT

Съдия Нетната стойност на Джуди

Със своето хитово риалити телевизионно шоу съдия Джуди спечели сърцата на хиляди зрители от много страни. Като успешен адвокат и телевизионна звезда тя е спечелила доста пари.

Ако сте започнали да броите, няма да се изненадате да разберете, че кариерата й се равнява на нетна стойност, която има огромна цифра. Според Богата горила, тя се оценява на стойност 420 милиона долара към 2019 г.Какво прави съдия Джуди далеч от съдебната зала?

Роден в Ню Йорк, Шайндлин учи правителство в Американския университет, преди да продължи да учи право в Нюйоркския юридически факултет. Тогава бъдещата телевизионна личност започва кариерата си като корпоративен адвокат. Освен това е автор на редица бестселъри. Със своята нетна стойност тя е един от най-богатите съдии на всички времена.

Благодарение на телевизионните си предавания, тя е натрупала поразително богатство през годините, което й е дало страхотен и много комфортен живот.

Съдия Джуди, която е била женена три пъти, притежава поне шест луксозни имота на стойност милиони долари в САЩ.

Вижте тази публикация в Instagram

Публикация, споделена от Page за феновете на съдия Джуди (@ jud_judy96) на 15 август 2019 г. в 19:27 ч. PDT

Някога телевизионният водещ е притежавал яхта, наречена Triumphant Lady, но тя е продала кораба за 6,9 милиона долара. Тя лети веднъж или два пъти месечно с частния си самолет, за да заснеме хитовото си шоу в Лос Анджелис.

Колко прави съдия Джуди годишно?

С кариера, продължила десетилетия, тя се превърна в един от най-добре платените телевизионни водещи в Америка. Тя прави 47 милиона долара годишно за 52 дни работа. В допълнение към собственото си шоу, тя е създател на Гореща пейка .

Съдия Джуди казва, че вярва, че ще дойде време, когато публиката ще се умори от нейното съдебно шоу. Докато това се случи обаче, тя планира да продължи да участва в нейното съдебно шоу, тъй като всъщност тя се интересува.

Джудит Шейндлин е невероятен човек. Като силна и вдъхновяваща жена тя успя да съчетае кариерата, семейството и социалната си дейност и да стане успешна във всичко. Тя е чудесен пример за подражание. Съгласен ли си?

Знаменитости
Популярни Публикации