Актьорът на 'костюми' Габриел Махт споделя видеоклип за връщане назад, когато се появи в 'Сексът и градът'

- Актьорът „Костюми“ Габриел Махт споделя видеоклип за връщане назад, когато се появи в „Сексът и градът“ - Знаменитости - Fabiosa

Изминаха 20 години от премиерата на хитовия сериал HBO Сексът и градът . И разбира се, няма как да не си спомним за добрите стари времена на гледане на лудориите на Кари, Саманта, Миранда и Шарлот всяка седмица.

Сексът и градът (2003) / Home Box OfficeИ все пак, въпреки факта, че някои от нас са гледали много повторения през годините, вероятно никога не сме забелязали някои гост-герои, които са продължили да бъдат големи знаменитости след камеото им в шоуто.

ПРОЧЕТЕТЕ СЪЩО: Сара Джесика Паркър и Синтия Никсън изпращат съобщения за подкрепа на Ким Катрал след смъртта на брат си

Габриел Махт

Днес той е известен с ролята си на красив адвокат Харви Спектър в правната драма Костюми . Но преди 20 години той имаше кратък престой Сексът и градът като Barkley.Публикация, споделена от Габриел Махт (@iamgabrielmacht) на 18 юни 2017 г. в 17:12 ч. PDT

Махт отпразнува 20-годишнината от шоуто, като публикува снимка на Instagram в SATC комплект, който той озаглави:

Смирен, за да бъде хвърлен в първия епизод след пилота като Barkely в Models and Mortals.Така че очевидно са минали 20 години от премиерата на @ sex.and.the.city. Смирен, за да бъде хвърлен в 1-ви епизод след пилота като Barkely в Models and Mortals. @sarahjessicaparker благодаря, че ме приветствате на снимачната площадка и се посмях добре! #satc # 20 годишнина

Публикация, споделена от Габриел Махт (@iamgabrielmacht) на 6 юни 2018 г. в 20:07 ч. PDT

След това той написа специален вик към Сара Джесика Паркър, че го приветства на снимачната площадка и му даде страхотно време.

Сара Мишел Гелар

Друга актриса, която също беше гост-звезда в шоуто, беше Гелар. Тя изигра ролята на Деби, чийто герой беше младши изпълнителен директор на холивудска продуцентска компания, която искаше да превърне вестникарската колона на Кари във филм.

Публикация, споделена от Сара Мишел (@sarahmgellar) на 1 май 2018 г. в 9:46 ч. PDT

Подобно на Macht, Gellar също публикува почит в чест на 2-годишната годишнина от премиерата на шоуто. Преди да бъде включена в SATC , тя разкри, че е голям фен на шоуто.

Преди #bingewatching трябваше да изчакам една седмица за следващия епизод на #sexandthecity. Бях твърде развълнуван, за да бъда част от историята на това невероятно шоу.

ПРОЧЕТЕТЕ СЪЩО: Алисън Бошоф разкрива причината зад Сара Джесика Паркър и враждата на Ким Катрал

Преди 20 години днес, премиера на предаване, което промени телевизията. Преди #bingewatching трябваше да чакам една седмица за следващия епизод на #sexandthecity (поне нямаше реклами) бях толкова обсебен, че помолих приятеля си #darrenstar да участва в него. Работих цял ден на #bvts и стигнах до #satc в 21:00 и работех, докато изгрее слънцето, но не ми пукаше. Бях твърде развълнуван, за да бъда част от тази невероятна история на шоуто. Така че, ако някой има нужда от мен тази вечер, ще гледам преяждане. Възможно в моя # manoloblahnik Бяхте ли Кари, Саманта, Миранда или Шарлот ??

Публикация, споделена от Сара Мишел (@sarahmgellar) на 6 юни 2018 г. в 18:51 ч. PDT

Други звезди, които се появиха в шоуто

Няколко други знаменитости имаха епизодични участия в шоуто, включително Джъстин Теру, Чандра Уилсън, Гери Халиуел, Кари Фишър и Брадли Купър.

Сексът и градът (1998) / Home Box Office

Сексът и градът (1998) / Home Box Office

За Купър неговото SATC ролята всъщност беше дебютът му в актьорството. Чудесно е да видим докъде са стигнали някои от тези хора за 20 години.

ПРОЧЕТЕТЕ СЪЩО: Звездата от 'Сексът и градът' Синтия Никсън официално обяви кампанията си за губернатор на Ню Йорк

Популярни Публикации