Сулеманските осемери са пораснали! Натали Сулеман сподели сладка снимка от 9-годишните си в училище

- Осемплите на Сулеман са пораснали всички! Натали Сулеман сподели сладка снимка на 9-годишните си в училище - Семейство и деца - Fabiosa

Изглежда Натали Сулеман знае по-добре от всеки какво означава да имаш домакин. Ако не разпознаете името, може да я познавате като „Octomom“, псевдонимът, който медиите й дадоха, след като роди октолети.

Публикация, споделена от семейство Соломон (@nataliesuleman) на 22 август 2016 г. в 13:57 ч. PDTКогато роди осем деца наведнъж, Натали вече имаше шест деца , което я направи майка на 14 години! Всичките й деца са заченати чрез IVF.

Публикация, споделена от семейство Соломон (@nataliesuleman) на 28 юли 2016 г. в 2:11 ч. PDT

ПРОЧЕТЕТЕ СЪЩО: Първите в света оцелели сестемници - 20 години по-късноОктолетите - две момичета и шест момчета - са родени на 26 януари 2009 г. в болницата Kaiser Permanente в Белфлауър, Калифорния. По чудо всички те оцеляха. Техен мамо им е дал библейски имена: Ной, Малия, Исая, Нария, Йона, Макай, Йосия и Йеремия.

Публикация, споделена от семейство Соломон (@nataliesuleman) на 3 февруари 2018 г. в 15:52 ч. PST

Обществената реакция на раждането на октолети е била смесена. Някои хора бяха изумени от решението на Натали, а други я обвиниха, че се е възползвала от системата (семейството е на социални помощи) и използва деца, за да спечели слава.Публикация, споделена от семейство Соломон (@nataliesuleman) на 17 февруари 2018 г. от 21:55 ч. PST

Въпреки негативната преса, семейството изглежда живее щастливо. Въпреки че Натали признава, че грижите за четиринадесет деца са понякога поразителни, тя смело се е изправяла пред предизвикателствата и я обича деца повече от всичко. Тя каза нататък Докторите :

Да кажа, че децата ми са невероятни и процъфтяващи, би било подценяване. Те наистина се справят отлично в училище и в спорта. Те са толкова цветни и това е целта.

Публикация, споделена от семейство Соломон (@nataliesuleman) на 22 март 2018 г. в 8:42 ч. PDT

ПРОЧЕТЕТЕ СЪЩО: Webb Quads: Историята на редки, естествено замислени идентични четворки, спечелили интернет слава

Октолетите са на 9 години и изглежда, че се справят чудесно! Майка им сподели обратната им снимка в училище и изглеждат толкова развълнувани да започнат нова учебна година.

Публикация, споделена от семейство Соломон (@nataliesuleman) на 26 август 2018 г. в 4:25 ч. PDT

Феновете на семейството изразиха своето вълнение и възхищение в коментарите:

Ти си рок звезда! Преодоляхте толкова много през годините; повечето биха се отказали. Страхотен дух и красиви деца!

Вижте ангелите си, каква невероятна майка, те изглеждат красиви! Давате им всички инструменти, от които се нуждаят, за да правят велики неща! Бог да ви благослови!

И вижте колко са щастливи, красиви и събрани заедно! Каква благословия, вие вършите толкова страхотна работа!

Не мога да повярвам колко са големи сега! Изпращам ви всички любов!

Вашите деца изглеждат невероятно, така добре събрани и щастливи. Вие сте вдъхновение за всичко, през което сте преминали и никога не сте се отказвали от тези деца, когато толкова много биха имали. Добра работа мамо !!!

Публикация, споделена от семейство Соломон (@nataliesuleman) на 22 август 2017 г. в 19:16 ч. PDT

Какво невероятно семейство! Майката има пълни ръце, но се справя чудесно. Децата изглеждат здрави и щастливи, а какво по-важно от това? Готово, Натали!

ПРОЧЕТЕТЕ СЪЩО: „OutDaughtered“ звезди се бориха с безплодието, но завършиха с шест дъщери: как отглеждат момичетата си

Популярни Публикации