Съни Озел и сър Патрик Стюарт стават честни за това как тяхната 39-годишна възрастова разлика влияе върху брака им

- Съни Озел и сър Патрик Стюарт стават честни за това как тяхната 39-годишна възрастова разлика влияе върху брака им - Знаменитости - Fabiosa

Повечето известни двойки не споделят неловките подробности от първата си среща, особено ако беше наистина лоша. И със сигурност не стават честни за неудобните възрастови разлики.

Публикация, споделена от Съни Озел (@madameozell) на 21 юни 2018 г. в 8:10 ч. PDTПРОЧЕТЕТЕ СЪЩО: Сър Патрик Стюарт и сър Иън Маккелън: Приятелство, което е толкова близко, че може да бъде погрешно за двойкаПърва среща

Но американската певица Съни Озел няма нищо против да сподели преживяванията си за първи път, срещайки се с легендарния актьор сър Патрик Стюарт.

Публикация, споделена от Съни Озел (@madameozell) на 9 февруари 2018 г. в 14:18 ч. PSTДвамата бяха представени, когато той влезе в клуба в Бруклин, където тя работеше като сервитьорка.

Среща с много по-големите му деца

Общ приятел ги накара да говорят, но първо тя беше изплашена. И все пак дори тази или тяхната 39-годишна разлика във възрастта не пречеха на силното привличане, което изпитваха.

Публикация, споделена от Съни Озел (@madameozell) на 24 юни 2018 г. в 15:17 ч. PDTПРОЧЕТЕТЕ СЪЩО: Любовта няма възраст за Сара Полсън и Холанд Тейлър, които имат 32-годишна разлика във възрастта

Тя каза Daily Mail тази среща с децата на актьора я разтревожи, защото бяха много по-възрастни от нея.

Публикация, споделена от Патрик Стюарт (@sirpatstew) на 10 август 2015 г. в 19:35 ч. PDT

За щастие те я накараха да се чувства спокойна.

Той е приятел с баща й

Но тя не е единствената с неудобни първи преживявания. Патрик Стюарт имаше справедлив дял от бащата на Озел, който е с 5 години по-млад от него.

Публикация, споделена от Съни Озел (@madameozell) на 19 февруари 2018 г. в 7:42 ч. PST

Бащата на булката беше много недоволен от разликата във възрастта между дъщеря си и съпруга й, но оттогава той се появи и сега смята много по-големия си зет за приятел. Забавен факт: той го нарича син!

ПРОЧЕТЕТЕ СЪЩО: Арън и Саманта Тейлър-Джонсън: Нейната любов го спаси въпреки 23-годишната разлика в възрастта

Война Изкуство
Популярни Публикации