Смъртта на „Супермен“ на Джордж Рийвс след афера с Фиксър Съпругата на Еди Маникс все още остава загадка

Последната актуална новина „Супермен“ „Смъртта на Джордж Рийвс след афера с фиксиращата съпруга на Еди Маникс все още остава загадка за Фабиоза

Популярният американски актьор Джордж Рийвс, известен най-вече с емблематичната си роля на Супермен в телевизионната програма от 50-те години Приключенията на Супермен, беше възхитен от милиони фенове по целия свят.

‘Супермен’ Джордж Рийвс Супермен и мъжете от къртиците (1951) / Lippert PicturesНо за съжаление Джордж Рийвс напусна света в доста млада възраст - той беше само на 45, когато умря от изстрел през 1959 г. До днес хората не знаят какво наистина се е случило в този трагичен ден.

‘Супермен’ Джордж Рийвс The Sainted Sisters (1948) / Paramount Pictures

Най-голямата мистерия

Смъртта на Джордж Рийвс все още остава спорна тема. Според официалните доклади това е самоубийство. Въпреки това някои хора вярват, че той е бил убит или е бил жертва на случайна стрелба.
В онази трагична нощ актьорът беше у дома с годеницата си Ленор Лемън и писателя Робърт Кондън. След известно време към тях се присъединиха няколко съседи.


Когато Джордж отиваше в стаята си, Ленор направи доста странни коментари.

Качва се горе, за да се застреля. Вижте, той отваря чекмеджето, за да вземе пистолета. Казах ви, той се е застрелял.Но след пристигането на полицията жената каза, че просто се шегува.

Съобщава се, че преди това Джордж Рийвс е имал романтични отношения с Тони Маникс, съпругата на MGM вицепрезидент и фиксиращ Еди Маникс.

Според някои теории Еди Маникс може да е заповядал да убие Джордж Рийвс по заповед на жена си. Съобщава се, че веднъж Тони Маникс признала на католически свещеник, че е отговорна за убийството.

Цялата история е много сложна и все още остава загадка, тъй като никой не знае какво наистина се е случило през тази нощ.

Популярни Публикации