Супермоделът Хайди Клум обяснява защо позволява на малките си дъщери да носят токчета

- Супермоделът Хайди Клум обяснява защо позволява на малките си дъщери да носят токчета - Знаменитости - Fabiosa

Суперизвестният модел Хайди Клум отглежда 4 деца: 14, 12, 11 и 8. Въпреки взискателната си кариера, жената се опитва да бъде с тях всяка минута, която може да отдели. И все пак в интернет майката не получава твърде много похвали като родител. Напротив, тя получава много критики за това, че възпитава децата си „погрешно“!Публикация от Heidi Klum (@heidiklum) 3 април 2018 г. в 8:13 PDT

Много хора не одобряват Хайди, която позволява на дъщерите й да носят токчета. Що се отнася до знаменитостта, тя мисли децата могат да избират какво да облекат за себе си и родителите не трябва да ги ограничават.

Публикация от Caras México (@carasmexico) 23 юли 2018 г. в 4:36 PDT

Хората се разстройват, особено в Германия, ако видят дъщерите ми с високи токчета. Ако отидем на ресторант, те обичат да се обличат. За тях е забавно. И какво, ако се подкосят на малките си токчета на 20 крачки от колата до ресторанта? Докато са добри деца и получават добри оценки, те могат да носят това, което искат да носят.ПРОЧЕТЕТЕ СЪЩО: Коя е най-добрата майка? Експерти по езика на тялото анализират стила на възпитание на принцеса Даяна и Кейт Мидълтън

Публикация от Heidi Klum (@heidiklum) 30 юни 2018 г. в 06:42 PDT

Нека ви напомним, че Хайди Клум има три деца с певеца Сийл - Хенри, Йохан и Лу. Тя има още едно дете Хелене от бившия си партньор Флавио Бриаторе. В момента моделът се среща с Том Каулиц, член на групата Tokio Hotel, 16 години по-млад от нея.

Публикация от Heidi Klum (@heidiklum) 1 юли 2018 г. в 3:45 PDT

Високите токчета претоварват гръбначните стълбове на момичетата и ги правят по-податливи на артроза в зряла възраст. Петите могат да доведат до деформация на стъпалото, разширени вени, да предизвикат разместване на ставите и сухожилията. Освен това децата вървят непохватно в такива обувки и могат да наранят или счупят крак.

Хайди не обръща внимание на досадните коментари и вярва, че е добре дъщерите й да носят висок ток. Бихте ли позволили на децата си да правят това? Споделете вашите мисли в коментарите!

ПРОЧЕТЕТЕ СЪЩО: 53-годишната Кортни Кокс се отваря за връзката си с тийн дъщеря. Тя я роди заедно с бившия си съпруг

Хайди Клум
Популярни Публикации