Сюзън Сарандън обяснява защо никога не се е омъжвала за Тим Робинс, с когото е имала 23-годишна връзка

Сюзан Сарандън обяснява защо никога не се е омъжвала за Тим Робинс, с когото е имала 23-годишна връзка във Фабиоза

Романтична комедия от 1988 г. Бик Дърам не само направени Сюзън Сарандън по-известна, но също така промени хода на любовния й живот. На снимачната площадка на филма тя срещна Тим Робинс, който беше с 12 години по-възрастен от нея, и двамата се влюбиха лудо.

Вижте тази публикация в Instagram

Публикация, споделена от Сюзън Сарандън • Мерил Стрийп (@susanandmeryl) на 30 декември 2018 г. в 13:22 ч. PSTПРОЧЕТЕТЕ СЪЩО: Сюзън Сарандън никога не е планирала да стане актриса - това беше чист късмет

Двойката беше възхитена от мнозина за дългогодишната си романтика, която оцеляваше от постоянното внимание на пресата и се противопоставяше на разликата във възрастта.

Сюзън Сарандън обяснява защо никога не се е омъжвала за Тим Робинс, с когото е имала 23-годишна връзкаgettyimagesВъпреки това, въпреки че живеят заедно в продължение на 23 години, Сарандън и Робинс неомъжвана и актрисата има солидна причина за това.

Защо никога не са завързвали възела?

Според Сарандън тя никога не е обмисляла да се омъжи за Робинс. Тя чувстваше, че тази институция би ги накарала да спрат да се оценяват взаимно.

Вижте тази публикация в Instagram

Публикация, споделена от jonnylampis (@thejonnylampisexperience) на 9 януари 2019 г. в 15:26 ч. PSTПРОЧЕТЕТЕ СЪЩО: Screen Queens! Дъщерята на Сюзън Сарандън, Ева Амури, е израснала в плюещия образ на майка си

Тя обясни:

Помислих си, че ако не се ожените, няма да се приемате толкова лесно за даденост. Не знам дали след двадесет и нещо години това все още беше вярно.

Вижте тази публикация в Instagram

Публикация, споделена от S u s a n ️ S a r a n d o n (@susansarandon_fans) на 8 януари 2019 г. в 1:17 ч. PST

Но тактиката й не проработи, тъй като двойката се раздели през 2009 г. Това беше шокираща новина за всички, включително самата червенокоса звезда.

Не мислех, че това някога ще се случи. Вкарвате хора в живота си в определени моменти. Може би имате връзка, за да имате деца и осъзнавате, че тя е изпълнена след този момент.

Сюзън Сарандън обяснява защо никога не се е омъжвала за Тим Робинс, с когото е имала 23-годишна връзкаgettyimages

Но имаше нещо добро, което излезе от връзката им. Сюзън роди двамата синове на Тим, Майлс и Джак.

И двамата следваха пътя на родителите си към шоубизнеса. Джак, който е най-възрастният, е станал режисьор и редактор. Най-добрите му творби включват 2017-та Гореща зима: Филм от Дик Пиер и 2016-та Отваряне .

Вижте тази публикация в Instagram

Публикация, споделена от Джак Хенри Робинс (@jackhenryrobbins) на 3 септември 2018 г. в 9:15 ч. PDT

Вижте тази публикация в Instagram

Публикация, споделена от Miles Guthrie Robbins (@smilesguthrie) на 4 април 2018 г. в 17:00 ч. PDT

Майлс избра кариера на актьор и музикант. Той е участвал в много филми и телевизионни предавания, включително Досиетата Х , Моцарт в джунглата , и Блокери . В момента той свири в психоделична поп група, наречена Pow Pow Family Band .

ПРОЧЕТЕТЕ СЪЩО: „Казаха ми, че кариерата ми е приключила до 40“: Сюзън Сарандън, 71 г., обсъжда с какво е трябвало да се сблъска в Холивуд

Популярни Публикации