Сузи Еймис споделя честните си мисли за 20-годишен брак с бившия Джеймс Камерън на Линда Хамилтън

Последни новини Сузи Амис споделя най-честните си мисли за 20-годишен брак с бившия Джеймс Камерън на Линда Хамилтън във Фабиоза

От 4 юни 2000 г. Сузи Амис е омъжена за канадския филмов режисьор Джеймс Камерън, с когото се запознава по време на снимките на емблематичната Титаник където тя имаше малка част.

Сузи Амис споделя най-честните си мисли за 20-годишен брак с Линда ХамилтънГети изображения / Идеално изображениеЛюбовната им история беше доста влакче, тъй като Камерън не можеше да реши на кого иска да даде сърцето си.

Хамилтън срещу Приятели

По време на производството на Титаник , Джеймс Камерън имаше връзка с Терминатор звездата Линда Хамилтън. Двамата живееха заедно и изглеждаха доста сериозни, докато Камерън не срещна Сузи Еймис и не се влюби в нея.

Сузи Амис споделя най-честните си мисли за 20-годишен брак с Линда ХамилтънГети изображения / Идеално изображениеДжеймс започна да се среща с Еймис, но не можеше да избира между двете жени, затова се върна в Хамилтън и скоро се ожени за нея. Бракът им обаче не означаваше да продължи. Само след 8 месеца ексцентричният режисьор се върна в Амис.

Сузи Амис споделя най-честните си мисли за 20-годишен брак с Линда ХамилтънГети изображения / Идеално изображение

За щастие той вече не се е променил. Джеймс и Сузи все още са щастливи заедно, след като завързаха възела преди 20 години. Те имат 3 деца, син и две дъщери.Сузи Амис споделя най-честните си мисли за 20-годишен брак с Линда ХамилтънГети изображения / Идеално изображение

Камерън работи много усилено на снимачната площадка, но Сузи работи още по-усилено, за да процъфтяват брака им. Но каква е тяхната тайна?

Бившият модел сподели с По-близо седмично :

Слушане. И да имаме интереси заедно.

По-късно Линда Хамилтън разкри, че краткотрайният й брак с Камерън е „ужасна“ грешка. Понякога хората просто не съвпадат и известният режисьор отне доста време, за да осъзнае, че Амис е тази за него. Но ние сме щастливи, че в крайна сметка го разбра.

Популярни Публикации