Шведката е уверена, че е истинската дъщеря на Елвис Пресли и дори се опита да съди имението му

Шведският Aftonbladet отпечатва интервю с жена, която вярва, че е истинската дъщеря на музикална легенда Елвис Пресли.

През 1999 г. светът беше разтърсен от шокиращо твърдение. The Шведски Aftonbladet отпечатва интервю с жена, която вярва, че е истинската дъщеря на музикална легенда Елвис Пресли.Лиза Йохансен заяви, че е била на 9 години, когато пристига в Гьотеборг с Присила Пресли през 1979 г., която по-късно я оставя там по „съображения за сигурност“. Йохансен трябваше да остане в Швеция в тайна, докато навърши 25 години.Вижте тази публикация в Instagram

Публикация, споделена от Присила Пресли (@priscillapresley) на 1 февруари 2019 г. в 16:30 ч. PST

Жената твърди, че Лиза Мари Пресли не е истинската дъщеря на Елвис, а е.Лиза Мари самозванка ли е?

Според Радар , Лиза Йохансен каза, че е била сменена, след като кралят на рокендрола почина и изпратен в Скандинавия.

Вижте тази публикация в Instagram

Публикация, споделена от Лиза Мари Пресли (@lisa_mariepresley) на 14 юни 2017 г. в 5:52 ч. PDT

Когато израства в далечна земя, Лиза Мари предполага, че е заела нейното място и става известна на обществеността като дъщеря на Елвис.Вижте тази публикация в Instagram

Публикация, споделена от Лиза Мари Пресли (@lisa_mariepresley) на 22 май 2017 г. в 16:12 ч. PDT

Въпреки че семейството на Пресли я нарече „заблуда“, Йохансен направи тайно пътуване до Грейсленд, за да почете болния си „баща“.

Очевидец твърди, че Лиза е била много емоционална и съкрушена, докато е полагала цветя на гроба му.

Скандална книга и съдебен процес

През 1998 г. Лиза Йохансен пише скандален мемоар със заглавие Аз, Лиза Мари: Истинската история на истинската дъщеря на Елвис Пресли , където тя заяви пред целия свят, че е истинската дъщеря на Елвис. По-късно тя се опита да съди имота на Пресли за 130 милиона долара за „емоционален стрес“, казвайки, че Лиза Мари е откраднала самоличността й, за да попречи на Йохансен да получи законното си наследство.

Шокиращата новина обаче изстина, след като Йохансен отказа да докаже думите си, като направи ДНК тест, което я накара да бъде съдена от издателя си.

Разбира се, няма друг начин да се знае истината освен да се направи генетичен тест. Въпреки това Лиза Йохансен все още твърди, че описаните в книгата събития са верни и че тя е била тормозена от семейство Пресли след смъртта на нейния „баща“.

Знаменитости
Популярни Публикации