Силвестър „Хитър“ Сталоун отваря сърцето си за отглеждането на син аутист: „Имам болка точно тук“

Най-новите новини Силвестър „Хитър“ Сталоун отваря сърцето си за отглеждането на син аутист: „Имам болка точно тук“ на Fabiosa

72-годишният Силвестър Сталоун е баща на 5 деца. Обаче синът му, Мъдрец , трагично почина на 36-годишна възраст през 2012 г. Както актьорът каза:

Трудно е. Много е много трудно, но ако имате добри приятели и семейна подкрепа ... това е ужасна ситуация, но надяваме се, че времето ще се излекува и вие се опитвате да го преодолеете, но това е просто нещо. Това е реалност на живота.Вижте тази публикация в Instagram

Публикация, споделена от Силвестър Сталоун Fanpage (@theslyfans) на 25 ноември 2017 г. в 3:26 ч. PST

ПРОЧЕТЕТЕ СЪЩО: „Чудесно е да се върна от мъртвите“, Силвестър Сталоун отговаря на слуховете за смъртта му

36-годишният Мъдрец е намерен мъртъв в петък, 13 юли 2012 г., в дома му в Студио Сити, Лос Анджелис. Според някои съобщения, когато тялото е било открито, актьорът е бил мъртъв поне три дни. На 30 август 2012 г. беше съобщено, че смъртта на Сейдж е от сърдечен удар, причинен от атеросклероза.Поредната мъка

Смъртта на най-големия му син не беше единствената трагедия на актьора. Другият му син, Seargeoh, е с аутизъм. Въпреки че той има американски актьор като баща си, той не може да продължи кариера на знаменитост, за разлика от братята и сестрите си. Seargeoh започна да повтаря думи ден след ден и не успя да ходи правилно.

Вижте тази публикация в Instagram

Публикация, споделена от Санти (@ stuff8968) на 12 март 2018 г. в 20:38 ч. PDT

Родителите му тотално се счупиха и не знаеха какво да направят, макар да похарчиха огромна сума пари за различни терапии, за да помогнат на сина си. Както веднъж каза Слай, сочейки към гърдите си:Имам известна болка тук. Не мога да повярвам, че това се случва с мен, не сега.

Вижте тази публикация в Instagram

Публикация, споделена от Fly Stallone Fans (@ sylvesterstallone.1976) на 28 април 2017 г. в 10:18 ч. PDT

Всъщност Seargeoh показа страхотни резултати в управлението на собствения си живот. Той е малко по-различен от другите аутисти. Например, той може да изпълнява някои неща сам и е измислил много оригинални идеи.

Много деца аутисти са насилствени, Seargeoh не. Ние сме късметлии. Сканиране на мозъка показа, че няма влошаване на мозъка. Така че има шанс той да се възстанови.

Вижте тази публикация в Instagram

Публикация, споделена от Сталоун Fanpage от Бека (@rockyrambo_) на 21 декември 2013 г. в 8:32 ч. PST

ПРОЧЕТЕТЕ СЪЩО: Силвестър Сталоун е емоционален по случай 50-ия рожден ден на съпругата си: „Имам голям късмет да срещна такава фантастична жена“

Силвестър Сталоун не обича да говори за сина си или за децата си като цяло. Предпочита да се държи за себе си и да избягва всякакви изявления, таблоиди или снимки на сина си аутист. Той просто иска да го защити и да направи всичко необходимо за сина си.

Три красавици

Не е чудно, че 3-те полусестри на Seargeoh Stallone - София, Сикстин и Скарлет - са едни от най-зашеметяващите жени.

Вижте тази публикация в Instagram

Публикация, споделена от Дженифър Флавин Сталоун (@jenniferflavinstallone) на 15 юли 2018 г. в 12:27 ч. PDT

Американският актьор винаги се е появявал със Сейдж, Сиърдж и неговите 3 дъщери когато са били малки деца, но само сестрите са в центъра на вниманието в днешно време.

22-годишната София Сталоун е момиче от сестрата и специалист по комуникации в Университета на Южна Калифорния. Мечтае да има собствена линия за грим, тъй като наистина се занимава с модни и козметични хакове.

Систин Сталоун, на 20 години, беше подписан от модели на IMG тази година, като се присъедини към потомци като Дакота Лохан. Сега тя е в елитна група. Вероятно ще развие моделска кариера и ще стане дори по-популярна, отколкото е днес.

Скарлет Сталоун, на 16 години, все още е в прогимназията в училище „Свети Павел Апостол“ в Уестууд. За разлика от по-големите си сестри, тя предпочита по-небрежен стил, като дънки и маратонки. Но кой знае? Може би тя ще открие нещо различно в бъдеще.

Вижте тази публикация в Instagram

Публикация, споделена от Дженифър Флавин Сталоун (@jenniferflavinstallone) на 31 март 2018 г. в 14:41 ч. PDT

Пожелаваме на Силвестър Сталоун най-доброто след тези трагични събития в живота му и се надяваме синът му Сиргео да се оправи някой ден.

ПРОЧЕТЕТЕ СЪЩО: „Атаката на дразнещия баща“: Хитър Сталоун продължава да троли дъщерите си в весели видеоклипове

Популярни Публикации