Легендата на ток-шоу Сали Джеси Рафаел се отваря за внезапната смърт на дъщеря си: „Винаги бъди тази болка вътре“

Най-новите актуални новини Легендата на токшоуто Сали Джеси Рафаел се отваря за внезапната смърт на дъщеря си: „Винаги бъди тази болка вътре“ на Fabiosa

Звездата от ток-шоу Сали Джеси Рафаел си спомня как нейният свят просто спря да се обръща, когато загуби любимото си дете. Дъщерята на Сали беше намерена мъртва в семейния си хан.Трагични новини

Сали Джеси Рафаел спечели любовта и възхищението на хората като дългогодишна водеща на емблематичното си токшоу Сали. Поради своя талант и изключително чувство за хумор, Сали веднага стана популярна сред многобройните фенове.

Но малко хора знаят, че личният живот на Сали не е толкова дъга, колкото успешната й кариера. Домакинът трябваше да премине през болезнен развод и загуба на дете.Сали се омъжи за първия си съпруг, когато беше само на 18. Двойката имаше две дъщери заедно.

Животът на Сали се обърна с главата надолу, когато една от скъпоценните й дъщери Алисън почина през 1992 г. Младата дама беше намерена безжизнена в хана на майка си. Тя беше на 33. В някои съобщения се твърди, че причината за смъртта й е случайно предозиране. Въпреки това семейството не потвърди съобщенията.'Никога повече няма да бъда щастлив'

В интервю с Хора, Рафаел разкри как се е чувствала с разбито сърце след внезапната смърт на дъщеря си.

Сали каза:

Сега всеки един ден е труден. Ако сте имали дете от 30 години, няма начин да не е винаги там. Годишнината от смъртта й е тежка. Рожденият й ден е тежък. Всичко е трудно.

Загубената майка добави:

Знам, че никога повече няма да бъда наистина, наистина щастлива. Имам моменти, когато съм по-спокоен. Но вътре винаги ще има тази болка. Нищо не компенсира това.

Трагедията се случи само седмици след като синът на Сали беше ранен в ужасна автомобилна катастрофа. Можехме само да си представим чувствата на Сали през онзи болезнен период от живота й.

Години по-късно Сали се омъжва отново. Тя и вторият й съпруг имат осиновен син. Все още боли водещата да говори за любимото си късно дете. Но времето лекува и най-дълбоките рани. Подкрепата на нашите близки може да направи чудеса.

Пожелаваме на Сали и нейното семейство всичко най-добро и никога да не губим тази специална връзка, която споделят.

Популярни Публикации