Тамар Бракстън казва, че витилиго е основната причина, поради която кожата й изглежда по-светла

- Тамар Бракстън казва, че витилиго е основната причина, поради която кожата й изглежда по-светла - Начин на живот и здраве - Fabiosa

40-годишната Тамар Бракстън е известна певица, актриса и телевизионна личност. Тя участва в няколко риалити предавания, включително популярните сериали Семейни ценности на Бракстън , и е известна поп певица, точно като по-голямата си сестра Тони. Но има едно нещо, което прави Тамар малко по-различна от известните си братя и сестри - цветът на кожата.

Вграждане от Getty ImagesПрез годините някои хора забелязват, че кожата на Тамар става все по-лека и по-лека. Имаше слухове, че звездата избелва кожата си, за да изглежда по-малко тъмна. Според самата Тамар обаче причината кожата й да променя цвета си с времето е по-скоро медицинска: певицата има витилиго.

Вграждане от Getty Images

Какво е витилиго?

Витилиго е състояние, което кара кожата или косата да загубят естествената си пигментация, като по този начин променя цвета си. Според Фондация за изследване на витилиго , броят на хората с витилиго варира от 0,5 до 2 процента от общото население, в зависимост от региона.Витилиго не е животозастрашаващо заболяване. Причините, поради които кожата или косата губят цвета си, остават неизвестни. Тези промени обаче могат да повлияят значително на живота на хората. И Тамар Бракстън не е изключение.

Слухове за избелване на кожата

Публикувано от Тамар Бракстън ️ (@tamarbraxton) Лис 9, 2017 о 3:58 PST

Преди няколко години слуховете започнаха да се вихрят, че най-младото момиче от Бракстън си е направило пластична операция и си е избелило кожата. Още през 2012 г. певицата отговори на тези слухове в интервю за Боси :Просто мисля, че съм израснал и не изглеждам така, както на 19-годишна възраст. Не мисля, че никой от нас го прави.

Публикувано от Тамар Бракстън ️ (@tamarbraxton) Бер 17, 2017 около 5:31 PDT

Певицата също така обясни, че е имала почти никаква разлика между тези риалити шоута, в които е участвала, така че на практика тя не е имала време да прави никакви операции.

Всички НОВИ ВЕЧЕР в 21:00 ч. На @wetv #shinning ????

Публикувано от Tamar Braxton ️ (@tamarbraxton) на 23 март 2017 г. в 3:26 ч. PDT

Но именно съпругът на Тамар Винс Хърбърт разкри истинската причина, поради която външният вид на жената се промени толкова много през годините.

Всъщност Тамар има същото нещо, което имаше Майкъл Джексън.

Публикувано от Тамар Бракстън ️ (@tamarbraxton) 9 юли 2017 г. в 14:47 PDT

След това певицата поясни, че има витилиго и добави, че съпругът й никога не би й позволил да промени външния си вид.

Въпреки че витилиго не е вредно за физическото здраве на хората, често ги кара да се съмняват в собствената си красота и страдат от депресия и ниско самочувствие. Онези, които обаче успяват да възприемат своята уникалност, продължават да процъфтяват, независимо от всичко.

ПРОЧЕТЕТЕ СЪЩО: 'Трябваше да го прегърна ’. Жена, която внезапно разви витилиго преди сватбата си, сподели опита си

Кожа
Популярни Публикации