Сълзи текат! Стив Харви се срива, след като вижда къщата на родителите и приятелите си след 20 години

Последни актуални новини Tears Flow! Стив Харви се срива, след като вижда къщата на родителите и приятелите след 20 години на Фабиоза

Стив Харви наистина е известен телевизионен водещ, комик, актьор, продуцент и автор. През целия му живот , той се опита с всички сили да постигне собствени мечти и да внесе нещо ярко и позитивно в живота на всички.

Детство

Неговата млада възраст не беше най-добрата. ТВ водещ имаше грубо възпитание и често го тормозеха, защото заекваше. Той не можеше да произнася думи правилно и му отнеха векове, за да придобие най-накрая в училище.Вижте тази публикация в Instagram

Публикация, споделена от Стив Харви (@iamsteveharveytv) на 29 декември 2017 г. в 3:00 ч. PST

ПРОЧЕТЕТЕ СЪЩО: Елън Дедженеръс сподели видео в Twitter със Стив Харви, тренирайки се с 'Най-малкия фитнес гуру в света' Чача

Бащата на Стив, Джеси Харви, беше миньор. Всъщност семейството е било трудно да оцелее в продължение на много години и това е повлияло значително на американската икона.Майка му, Елоиз Вера Харви, беше майка си вкъщи. Тя се грижеше и обичаше и учеше децата му на християнската вяра.

Вижте тази публикация в Instagram

Публикация, споделена от Стив Харви (@iamsteveharveytv) на 17 май 2018 г. в 19:08 ч. PDT

Въпреки че Стив Харви отпадна от университета, той реши да посвети живота си, за да вдъхновява хората и да ги насърчава да бъдат по-добри, независимо от всичко. Той наистина се превърна в пример за подражание и икона за много хора благодарение на мотивационните си и вдъхновяващи речи и творби.Сърдечен момент

Тв водещият винаги се смята за хумористичен поради сарказма си, шегите и навиците на комедийната позиция. Харви обаче е емоционално и чувствително човешко същество.

Докато телевизионният водещ беше включен неговото шоу на 58-ия му B-ден съпругата му се присъедини към него на сцената точно преди да му бъде показан преводът на живо от същата улица, в която прекара детството си.

Сълзи текат! Стив Харви се срива, след като вижда късни родители Стив ТВ Шоу / YouTube

Стив е израснал в Кливланд и през 2015 г. кметът Франк Джаксън е нарекъл улицата в чест на великата икона - E.112 St. „Steve Harvey Way“. Нещо повече, 17 януари е провъзгласен за ден на Стив Харви.

Сълзи текат! Стив Харви се срива, след като вижда късни родители Стив ТВ Шоу / YouTube

ПРОЧЕТЕТЕ СЪЩО: Запознаване отблизо и лично с 4-те деца на Стив Харви. С какво са известни?

Виждайки цялото си семейство и дори хора, които не е виждал почти 20 години, той не можеше да задържи сълзи в очите си. Роднини и приятели поздравиха Харви и продължиха да разказват колко велик, влиятелен и значим е той.

Здравей Стив. Честит Рожден ден! Знам, че наполовина плачеш, но ние сме тук, защото те обичаме. Всички ние сме тук. И ако мама и татко бяха тук, татко щеше да каже „Знаеш ли, че съм му татко?“ а мама щеше само да поклати глава. Затова те обичаме Стив и ти имаш много щастлив рожден ден.

чрез GIPHY

Много приятели от детството и членове на семейството бяха развълнувани и щастливи да разговарят със Стив, а на свой ред комикът-стендъп не можеше да спре да плаче през цялото време.

Лична история

Стив Харви беше официално женен три пъти:

  • първата съпруга, Марсия Харви (1980-1994), роди близнаци - Бранди и Карли - и един син, Бродерик Харви младши;
  • с втората съпруга, Мери Шакелфорд (1996-2006), те имат син Уинтън;
  • през юни 2007 г. се жени за Марджъри Бриджис за трети път. Тя вече беше майка на три деца - Морган, Джейсън и Лори. Всички доведени деца родиха свои, така че Стив и Марджори са щастливи баба и дядо сега.
Вижте тази публикация в Instagram

Публикация, споделена от Стив Харви (@iamsteveharveytv) на 1 декември 2017 г. в 14:28 ч. PST

Въпреки че животът на Харви беше малко труден, той успя да се отдаде на нещо жизненоважно - вдъхновение, яркост и мотивация.

ПРОЧЕТЕТЕ СЪЩО: 5 видеоклипа на родители и деца, които танцуват заедно

Популярни Публикации