Порасналата дъщеря на Тед Дансън, Кейт, наследствените актьорски гени на татко и поразително добър външен вид

Тед Дансън е баща на две деца и едно от децата му, Кейт, много прилича на него. Подобно на баща си, тя има страст към актьорството, но веднъж се опита да се бунтува срещу нея. Прочетете всичко за нейното пътуване.

Холивудското приключение на Тед Дансън не е нищо друго освен емблематично. Той е успял да изиграе много добри роли и на 72 години може да каже, че е успял да издълбае успешна актьорска кариера за себе си. Любовният му живот обаче не винаги е бил толкова гладък.

Тед Дансън - брак и семейство

Днес актьорът е щастливо женен за Мери Стинбъргън и той разкри пред По-близо седмично че не могат да бъдат по-щастливи. Преди това обаче беше женен за Кейси Коутс. Двамата завързаха възела през 1977 г., но в крайна сметка се разделиха и официално се разведоха през 1993 г.Тед ДансънГети изображения / Идеално изображение

Някои бързи факти за брака на Тед и Кейси

  • Те посрещнаха две деца, Алексис и Кейт, по време на съюза.
  • Докато ражда Кейт, Кейси едва не умира поради инсулт.
  • Бракът на Тед и Кейси приключи, след като аферата му с Упи Голдбърг стана публична.

Тед ДансънГети изображения / Идеално изображение

Кейт Дансън е вече пораснала

Някога малката дъщеря на Тед Дансън вече е възрастна, която следва своя собствен кариерен път. Според нея беше , Кейт изследва света на актьорството. Тя е кредитирана за ролите си в CSI: Разследване на местопрестъплението, Теория на извънземните , и други.Вижте тази публикация в Instagram

Публикация, споделена от Кейт Дансън (@katedanson) на 26 март 2018 г. в 17:42 ч. PDT

Кейт е пораснала наистина красива. Тя наследи силната челюст на баща си и като цяло поразителен външен вид.

През 2013 г., докато се подготвяше за дебюта си извън Бродуей през Момичетата-удавници , разкри тя пред NYPost че е имало момент, в който се е опитвала да се пребори с актьорските си гени, но в крайна сметка е трябвало да отстъпи.Бях като: „Не, ще стана индивид.“ Но тогава започнах да осъзнавам, че актьорството е това, което искам да правя. . . доставя ми много удоволствие.

Вижте тази публикация в Instagram

Публикация, споделена от Кейт Дансън (@katedanson) на 25 февруари 2016 г. от 18:50 ч. PST

За щастие, ако баща й до нея улесни пътуването. Описвайки Тед като „невероятен“, Кейт разкри, че той и нейната мащеха, Мери, са били до нея през целия път и винаги са на разположение да провеждат линии с нея.

Тед ДансънГети изображения / Идеално изображение

Актьорството не е единствената кариера, която Кейт Дансън проявява интерес към 40-годишният младеж е изследвал и други области, включително като дула и фотограф за раждане.

Според нея уебсайт , нейното очарование от раждането идва от изслушването на историята за това как майка й едва не е загубила живота си поради инсулт по време на раждането. Това предизвика „естествено любопитство“ у Кейт и което я накара да работи с работещи майки и да документира процеса на раждане.

Тед ДансънГети изображения / Идеално изображение

Любовта й към баща й

Към днешна дата Тед Дансън и дъщеря му остават много близки. В един интервю , Кейт описа баща си като „баща, който съперничи на всички останали бащи“ и го похвали за предаността му към семейството му.

Кейт добави, че е впечатлена от работната етика на баща си и смята, че Тед е „брилянтен и вдъхновяващ“ актьор.

Гордият татко Тед Дансън споменава дъщеря си като „душевна и вълшебна“, докато хвали работата й като дула.

Вижте тази публикация в Instagram

Публикация, споделена от Кейт Дансън (@katedanson) на 8 ноември 2016 г. в 18:09 ч. PST

Тед Дансън си е изградил много впечатляваща кариера и изглежда, че Кейт също е на път да направи точно това. Но за разлика от баща си, Кейт също следва другите си интереси и създава път за себе си в различни области. Независимо от това, баща й не може да бъде по-горд, тъй като предлага подкрепата си по какъвто и да е начин, от който тя се нуждае. Тази връзка с баща и дъщеря е удоволствие да се види. Актрисата със сигурност приема известния Тед Дансън по няколко различни начина.

Деца на знаменитости Знаменитости
Популярни Публикации