Разкошната дъщеря на Тери Хачър, напоена с цялата си красота и искрящи кафяви очи

Емерсън Роуз е единствената дъщеря на Тери Хачър от бившия съпруг Джон Тени. Младата жена израсна и стана просто зашеметяваща.

Тери Хачър е най-известна с ролята си на известна телевизионен сериал Отчаяни съпруги . Въпреки че минаха повече от 8 години от края на шоуто, все още помним, че бяхме хипнотизирани от красотата на Тери. Така че не е изненадващо, че дъщеря й е станала също толкова красива като майка си (ако не и повече).

Тери ХачърГети изображения / Идеално изображениеИстория на връзките на Тери Хачър

Известната актриса и бивше момиче на Бонд се е женила два пъти в живота си, но профилът й за запознанства е много по-разнообразен. Ето няколко потвърдени мъже от миналото на Hatcher:

  • Маркус Лейтхолд (женен 1988 - 1989);
  • Актьорът Ричард Дийн Андерсън (от 1991 - 1993);
  • Певецът Майкъл Болтън (от 1992 г.);
  • Актьорът Джон Тени (женен 1994 - 2003);
  • Актьорът Стивън Кей (от 2006 - 2008 г.).

Тери ХачърГети изображения / Идеално изображение

Изненадващо няма публична информация за личния живот на Хачър от 2008 г. Може би професионалният живот на актрисата пречеше на запознанствата или оттогава тя реши да запази всичко строго лично.Що се отнася до децата, Тери има само едно дете: дъщеря Емерсън Роуз (р. 10 ноември 1997 г.) от брака си с Джон Тени. Нека се срещнем с Емерсън по-близо.

Коя е единствената дъщеря на Тери Хачър?

За щастие Отчаяни съпруги актриса, тя не е отгледала Емерсън сама. Емерсон все още е близка с баща си, въпреки че живееше предимно с Тери.

Вижте тази публикация в Instagram

Публикация от Emerson Tenney (@iamemersontenney) 14 октомври 2017 г. в 10:55 ч. PDTХачър знаеше, че иска дъщеря й да расте смирена, така че тя я научи уроци за „състрадание и щедрост“, което вероятно е причината Емерсън да не отиде в Холивуд. В момента младата жена учи в университета Браун като специалност литературни изкуства.

Вижте тази публикация в Instagram

Публикация от Teri Hatcher (@officialterihatcher) 25 Дек 2018 в 9:56 PST

Най-важното е, че Тери и Емерсън са изключително близки и имат красива връзка. Освен това определено са едни от най-добре изглеждащите дуети майка-дъщеря !

Вижте тази публикация в Instagram

Публикация от Teri Hatcher (@officialterihatcher) 7 януари 2020 г. в 9: 26 PST

Хачър учи добре дъщеря си

Тери знае, че ключът към отглеждането на децата е подготовката им за живот, като им преподава правилните уроци. Тя сподели с Процъфтявайте глобално :

Казвам на дъщеря си и разбира се на себе си, че ако не опитате, ако не се поставите там и не опитате, тогава никога няма да имате уроци, които да извлечете от вашите пропуски. Тези уроци са толкова ценни. И съм израснал от тях и това се чувства добре и правилно.

Вижте тази публикация в Instagram

Публикация от Teri Hatcher (@officialterihatcher) 30 юни 2018 г. в 10:05 PDT

Много често най-добрият пример, който можем да дадем на децата си, е да им позволяваме да се учат от нашите и собствените им грешки. Определено можем да видим, че Тери е направила нещо с родителството си, тъй като Емерсън изглежда като много добре настроена млада дама. Актрисата трябва да е толкова горда с дъщеря си, особено като се има предвид, че си приличат толкова много!

Виждате ли приликата между майка и дъщеря? Кажете ни вашето мнение в коментарите!

Деца на знаменитости
Популярни Публикации