Актрисата 'Терминатор' Линда Хамилтън казва, че е 'безбрачна за поне 15 години' след 2 неуспешни брака

Последната актуална новина 'Терминатор' Актрисата Линда Хамилтън казва, че е 'безбрачна за поне 15 години' след 2 неуспешни брака във Фабиоза

Много хора не се интересуват от правене на любов и това не означава непременно, че има нещо нередно с тях.Линда Хамилтън говори за личния си живот

Например, звездата на „Терминатор“ Линда Хамилтън, която се превъплъщава в ролята си на Сара Конър в предстоящото „Терминатор: Тъмната съдба“ , казва, че е безбрачна от поне 15 години.

Гети изображения / Идеално изображениеВ скорошно интервю с Ню Йорк Таймс , 62-годишната екшън икона се отвори за живота й след развода си с Джеймс Камерън през 1999 г.

„Обичам времето си сам като никой, когото някога сте срещали“,- каза Хамилтън.

„Аз съм безбрачен от поне 15 години. Човек губи следа, защото това просто няма значение - или поне няма значение за мен.

Гети изображения / Идеално изображение

Хамилтън каза, че е намерила изпълнение в други области на живота си.

„Имам много романтични отношения с моя свят всеки ден и хората, които са в него,

Нейните неуспешни бракове

В миналото Хамилтън е бил два пъти неуспешно женен. Първият й брак с актьора Брус Абът продължи от 1982 до 1989 г. През 1997 г. тя се омъжи за режисьора Джеймс Камерън, който режисира първите две части на „Терминатор“. И за втори път обаче връзката й завърши с развод само след две години.

Гети изображения / Идеално изображение

Разсъждавайки за връзката си с Камерън, Хамилтън каза, че вярва, че режисьорът всъщност се е „влюбил в Сара Конър“ вместо нея, но призна, че те са „страшно несъответстващи като двойка“.

От двата брака тя имаше по едно дете - Далтън Абът и Джоузефин Арчър Камерън. И изглежда, че именно нейните талантливи деца правят живота на жената щастлив и пълноценен.

Вижте тази публикация в Instagram

Съобщение, разпространено CASTINGS KIEV (@castings_kiev) 4 септември 2019 г. в 2:02 PDT

След това 65-годишната звезда се премести във Вирджиния, където няколко години живееше във ферма, преди да се премести в Ню Орлиънс, където в момента живее с кучетата си Тюрк и Нудъл.

Актрисата намекна, че е трудно за нея да се съгласи да повтори своята емблематична роля в „Терминатор: Тъмната съдба“ който излиза по кината този ноември.

Вижте тази публикация в Instagram

Публикувано от Terminator: Dark Fate (@terminator) 16 юли 2019 в 5:45 PDT

И въпреки че Линда наистина се наслаждава на времето си „аз“, феновете чакат! Почти сме сигурни, че ще бъдат щастливи да видят любимата звезда отново в новото продължение, точно както всички нас!

Популярни Публикации