Любовният живот на Тери Ъруин: Всичко, което знаем за запознанствата й след трагичната смърт на Стив Ъруин преди 14 години

Говори се, че Тери Ъруин се среща с няколко мъже след трагичната смърт на Стив Ъруин през 2006 г., включително Ръсел Кроу. Вярно ли е? Готова ли е да продължи напред след 14 години?

Намирането на нов любовник след загубата на значимия е изключително сложно, тъй като не всеки е готов да обича и да отвори сърцето си отново. Тери Ъруин със сигурност знае това чувство, когато е загубила най-скъпия си съпруг Стив Ъруин преди повече от десетилетие.Австралийските природозащитници бяха заедно от 1992 до 2006 г., а вселената на Тери се промени след трагичното преминаване на Стив към сърцевината. Според нейното интервю през 2018г , болката и мъката все още са части от нейното ежедневие. Ходила ли е с всички след трагедията?

Тери Ъруин има ли гадже?

Още през 2018 г. 55-годишната даде да се разбере: сама е щастлива и не мисли за друг мъж, освен за покойния си съпруг. Независимо от това, през годините в различни доклади се казва, че Тери Ъруин е излизала с няколко мъже.

По-специално, за вдовицата на Стив се говори, че излиза с най-добрия приятел на семейството, Тв продуцент Джон Стайнтън . И двамата с готовност отричаха срамни клюки.Тери ЪруинГети изображения / Идеално изображение

По-късно Тери Ъруин се среща с Ръсел Кроу, но тя призна, че никога не е било вярно. Слуховете бяха нищо друго освен абсурдни. В ексклузивно интервю с Достъп през 2017г , натуралистът ясно заяви, че актьорът е само нейният „скъп приятел“ и нищо допълнително.

Тери ЪруинГети изображения / Идеално изображение

Дали Тери Ъруин ще се омъжи повторно?

Нова идея наскоро предположи, че вдовицата на Стив Ъруин е готова да продължи напред, тъй като е била забелязана в компания от приятели мъже. Приятелка каза пред списанието, че Тери е осъзнала тъжен факт, че е сама, докато дъщеря й Бинди се подготвя за сватбата.

Източникът добави, че както Бинди, така и Робърт са развълнувани, че майка им отново има романтика.

Бинди и Робърт я насърчиха да се отвори за намирането на собствен щастлив край, което я накара да се почувства по-спокойна с мисълта да се омъжи отново, знаейки колко много искат двете й деца да я видят отново.

Вижте тази публикация в Instagram

Публикация, споделена от Bindi Irwin (@bindisueirwin) на 14 ноември 2019 г. в 10:51 ч. PST

Но хората не вярват тази новина , тъй като Тери винаги е обичала Стив и не може да си представи в обятията на друг мъж.

@ Марджори Уилсън:

Не оставяйте това на дългия живот на Тери е кратък, както знаете

@ Бил Джен Уайт:

Мисля, че тя трябва да има гадже, преди да може да се случи нещо друго ....

@ Сандра Уилямс:

Това, че той почина, не я прави бивша съпруга

@ Меган Джоунс N:

Просто отивам да взема нов репортер, който може да каже истината, че тя е вдовица на Стив, тъй като те все още бяха щастливо женени до деня, в който той умря

3 интересни факта за връзката на Стив и Ъруин

  1. Тя каза, че никога не би се омъжила за мъж, ако не беше Стив.
  2. Двамата завързаха възела само осем месеца по-късно, тъй като това беше любов и химия от пръв поглед.
  3. Той зададе въпрос в зоопарка, докато и двамата бяха непохватни, мръсни и потни.

Стив и Тери Ъруин бяха едни от най-красивите и щастливи двойки в света. Те се ценеха, грижеха се и се оценяваха един друг и тези маниери и нагласи са видими в двете им деца. Никога обаче не е късно да излизаш с някого, така че може би майките на две деца решават отново да се угодят с някого.

Знаменитости Връзки Новини за знаменитости
Популярни Публикации