Синът на Тереза ​​и Лари Капуто вече е на 28 и е също толкова красив, колкото и баща му

Последните актуални новини Синът на Тереза ​​и Лари Капуто е на 28 години и е също толкова красив, колкото и баща му във Фабиоза

По-рано през декември, Лонг Айлънд Среден звездите Тереза ​​и Лари Капуто обявиха, че са били официално разведени след една година раздяла .

Вижте тази публикация в Instagram

Публикация, споделена от theresacaputo (@theresacaputo) на 14 февруари 2017 г. в 7:56 ч. PSTПРОЧЕТЕТЕ СЪЩО: Бившият съпруг на Тереза ​​Капуто Лари срещна ли любовта на живота му по-малко от година след сърцераздирателната им развод?Те бяха заедно в продължение на 28 години и останете в добри отношения , не на последно място заради двете им деца, Лари-младши и Виктория. В съвместно изявление до Хора , Тереза ​​и Лари казаха:

Винаги ще се обичаме и двете ни прекрасни деца. Обединени сме в подкрепата си един на друг и семейството си.Вижте тази публикация в Instagram

Публикация, споделена от Лорънс Капуто (@lawrence_caputo) на 5 август 2016 г. в 7:00 ч. PDT

Децата, които вече са пораснали, често са се появявали в шоуто заедно с родителите си. А някои фенове са любопитни: Как изглежда по-големият Лари младши сега?

Вижте тази публикация в Instagram

Публикация, споделена от Лорънс Капуто (@lawrence_caputo) на 3 юни 2016 г. в 14:14 ч. PDTЛари младши е пораснал мъж и много прилича на баща си

Лорънс Капуто, когото познаваме по-добре като Лари-младши, е първото дете на Тереза ​​и Лари, което тази есен навърши 28 години.

И колкото по-възрастен става, толкова повече прилича на баща си!

Вижте тази публикация в Instagram

Публикация, споделена от Лорънс Капуто (@lawrence_caputo) на 17 април 2018 г. в 19:21 ч. PDT

ПРОЧЕТЕТЕ СЪЩО: Има ли подарък от Лонг Айлънд подарък или тя е квалифицирана измама? Възможни тайни на способностите на Тереза ​​Капуто

Младежът е завършил колежа в планината Сейнт Винсент през 2012 г. с бакалавърска степен по комуникация и медии. Доколкото знаем, той работи в избраната от него област - той е гостуващ координатор за MSG Media .

Вижте тази публикация в Instagram

Публикация, споделена от Лорънс Капуто (@lawrence_caputo) на 11 февруари 2017 г. в 17:54 ч. PST

Лари младши и семейството му са много близки. Той често споделя снимки с родителите си и по-малката си сестра Виктория на страницата си в Instagram.

Вижте тази публикация в Instagram

Публикация, споделена от Лорънс Капуто (@lawrence_caputo) на 21 октомври 2016 г. в 15:04 ч. PDT

Той има красив GF

Изглежда, че Лари младши е направил всичко за него. Той е в дългосрочна връзка с Лия Мунк, която според съобщенията се е срещал в училище. Слухове се носят за годежа на двойката, но нито Лари младши, нито Лия са ги потвърдили официално.

Вижте тази публикация в Instagram

Публикация, споделена от Лорънс Капуто (@lawrence_caputo) на 1 януари 2016 г. в 8:14 ч. PST

Те могат или не могат да бъдат сгодени, но връзката им е сериозна от гледна точка на нещата. Има много снимки на двамата, прекарващи време със семейството на Лари Джуниър.

Вижте тази публикация в Instagram

Публикация, споделена от Лорънс Капуто (@lawrence_caputo) на 25 декември 2016 г. в 10:32 ч. PST

Както и да е, след тъжната новина за окончателното разделяне на Тереза ​​и Лари, би било хубаво да научим новините за предстояща сватба в семейството!

ПРОЧЕТЕТЕ СЪЩО: Тереза ​​Капуто сподели много личен момент, за да напомни на всички жени за важността на скрининга за рак на гърдата

Популярни Публикации