„Те не ме познават“: Жената, която е загубила 350 паунда, споделя как е била засрамена заради отпусната кожа

Жаклин за първи път от години носеше бански без прикритие и хората започнаха да й се подиграват.

Отслабването е трудно да се направи. Колкото и да се опитвате и какви резултати получавате, все пак може да се чувствате невъзмутими за себе си. Нещо повече, човешката жестокост няма граници и понякога хората се подиграват или осъждат. Това се случи с Жаклин Адан, момиче, което много добре знае какво е да си жертва на тормоз, тъй като това отдавна е част от живота й.

Споделена публикация от пътуването на Жаклин (@ jacquelineadan44) 11 декември 2017 г. в 5:37 ч. PSTИсторията на Жаклин Адан за отслабване

Запознайте се с Жаклин Адам! Момичето е прекрасно и е успяла да направи това, което мнозина смятат за невъзможно: Отслабнала е с повече от 350 килограма (150 кг) от теглото си от 500 килограма (220 кг). Въпреки това, тя изпита още един проблем след пътуването си за отслабване. Когато отслабнете, кожата не се адаптира със същата скорост - тя се разтяга. Ето защо много хора започнаха да срамуват Жаклин за краката си.

Споделена публикация от пътуването на Жаклин (@ jacquelineadan44) 14 септември 2017 г. в 5:48 ч. PDT

Докато отслабваше, краката на Жаклин изглеждаха необичайно. Отначало тя беше загрижена за външния вид заради цялата излишна кожа, особено по краката. Въпреки това тя реши, че това няма да я откаже да живее пълноценно.Споделена публикация от пътуването на Жаклин (@ jacquelineadan44) на 2 септември 2017 г. в 4:11 ч. PDT

Жаклин най-накрая се почувства достатъчно комфортно, за да носи бански за почивката си за първи път от дълго време. Тя не очакваше да бъде засрамена в басейна на хотела, в който беше отседнала. Хората в басейна започнаха да се смеят на краката й и да я сочат.

Споделена публикация от пътуването на Жаклин (@ jacquelineadan44) 21 септември 2017 г. в 12:02 ч. PDTВиждайки реакцията на други хора около нея, Жаклин пое дълбоко дъх, усмихна се и продължи да върви, сякаш нищо не се беше случило. Тя обаче реши да не го пази за себе си и направи публикация в Instagram, в която даде да се разбере какво е накарала инцидентът да се почувства. Ето тази публикация:

Споделена публикация от пътуването на Жаклин (@ jacquelineadan44) 18 септември 2017 г. в 5:37 ч. PDT

Когато бяхме на почивка в Мексико преди няколко седмици, за пръв път бях облякъл бански от много време и беше още по-дълго, откакто облякох бански без прикритие. Бях нервен, за да си махна прикритието и да вляза в басейна или да се разходя на плажа. Все още се чувствах като същото това 500-килограмово момиче ... тогава се случи. Двойка, която седеше край басейна, започна да се смее и да ми сочи и да ми се подиграва веднага щом свалих прикритието си. И така, какво направих? Поех дълбоко въздух, усмихнах се и влязох в басейна. Това беше огромен момент за мен. Бях се променил. Вече не бях същото момиче. Да, все още имам много отпусната кожа, може да се чувствам понякога несигурна и да може да се подигравам. За да бъда честен, да, това ме притесни. Но не щях да позволя на такива хора да ме засягат повече! Няма да позволя на това, което другите мислят за мен, да ме спре да живея живота си. Те не ме познават. Те не знаят как съм си отработил дупето, за да отслабна 150 килограма. Те не знаят как се възстановявам от големи операции. Нямат право да седят, да сочат и да ми се смеят. Ето защо се усмихнах. Няма значение какво казват другите или ако се опитват да се съмняват във вас или се опитват да ви свалят. Важното е как реагирате на него. Как се чувствате към себе си. Да се ​​обичаш такъв, какъвто си, е трудно. Други може да не харесат това. Това е добре. Надявам се да обичаш себе си. Обичай тялото си. Надявам се да продължите да ви правите и просто да продължите да се усмихвате!

Споделена публикация от пътуването на Жаклин (@ jacquelineadan44) 22 април 2018 г. в 5:03 ч. PDT

Нейната прекрасна публикация беше подкрепена от нейните последователи. Те я ​​насърчават да продължи да повишава информираността за усилията на онези, които се борят да подобрят външния си вид. Жаклин знаеше, че коренът на шегите не е в нея, а в дребнавостта на някои хора.

ПРОЧЕТЕТЕ СЪЩО: Татко имигрант беше подиграван заради английския си, но историята завърши по сладък начин

Споделена публикация от пътуването на Жаклин (@ jacquelineadan44) 13 март 2018 г. в 10:17 ч. PDT

Въпреки че опитът й от почивката може да се счита за отрицателен, Жаклин направи лимонада от случилото се, укрепвайки духа си.

Споделена публикация от пътуването на Жаклин (@ jacquelineadan44) на 25 март 2018 г. в 7:24 ч. PDT

Също така, Жаклин реши да посвети своя акаунт в Instagram, за да демонстрира своя напредък и да вдъхнови опитите на други хора да подобрят външния си вид, независимо от обезсърчителните коментари.

Споделена публикация от пътуването на Жаклин (@ jacquelineadan44) 30 декември 2017 г. в 6:16 ч. PST

Храбростта на Жаклин беше призната от стотици хора, които продължават да й се възхищават заради смелите усилия да бъдат изслушани. Заедно с това тя споделя образи от личния си живот, които показват, че тя се наслаждава на живота си пълноценно.

ПРОЧЕТЕТЕ СЪЩО: Cupcake Revenge: 19-годишният дава елегантен отговор, след като е засрамен

Популярни Публикации