Те са сгодени! Джеси Маккартни предложи брак на дългогодишната си приятелка Кейти Питърсън с разкошен годежен пръстен

Последни актуални новини Те са ангажирани! Джеси Маккартни предложи брак на дългогодишната си приятелка Кейти Питърсън с разкошен годежен пръстен на Fabiosa

Джеси Маккартни и красивата му дългогодишна приятелка, актрисата Кейти Питърсън са сгодени! Двойката го направи официално, след като се среща в продължение на 7 години.Вижте тази публикация в Instagram

Публикация, споделена от Кейти Питърсън (@katielaurapeterson) на 19 юли 2018 г. в 10:17 ч. PDT

Детска звезда

Роденият в Ню Йорк Джеси Макартни стана известен след появата си във All My Children. Започва кариерата си в театъра. Певицата беше подписана като соло изпълнител в Hollywood Records след кратък период от време в детска музикална група Sugar Beats и тийнейджърска момчешка група Dream Street.Вижте тази публикация в Instagram

Публикация, споделена от Джеси Маккартни (@jessemccartney) на 5 април 2019 г. в 11:10 ч. PDTВ допълнение към музикалната кариера, Джеси озвучава няколко анимационни героя за филми, видео игри и телевизионни сериали.

Новини за годежа

Официално е! Джеси Маккартни най-накрая предложи на приятелката си на седемгодишната актриса Кейти Питърсън.

Певецът зададе въпроса в петък, докато двойката вечеря с приятели в CUT от Wolfgang Puck в хотел Beverly Wilshire в Лос Анджелис.

Вижте тази публикация в Instagram

Публикация, споделена от Джеси Маккартни (@jessemccartney) на 14 септември 2019 г. в 15:42 ч. PDT

Източник, който говори ХОРА казах:

Двойката беше с група приятели, докато Макартни падна на едно коляно. Целият ресторант замълча, когато той я помоли да се омъжи за него и избухна в бурни аплодисменти и се развесели, когато тя каза да!

Вижте тази публикация в Instagram

Публикация, споделена от Кейти Питърсън (@katielaurapeterson) на 14 септември 2019 г. в 15:42 ч. PDT

Както се оказва, годежът съвпада с техните 7тигодишнина като двойка. Двойката, която излиза от 2012 г., празнува връзката си всяка година с юбилеен пост в Instagram.

Музикална пауза

По-рано тази година Джеси Маккартни започна около 4-годишната си почивка. Номинираната за Грами певица в интервю за И казах:

Вижте тази публикация в Instagram

Публикация, споделена от Джеси Маккартни (@jessemccartney) на 6 август 2019 г. в 12:23 ч. PDT

Тази последна година беше доста невероятна за мен. Минаха четири години, откакто издавам нова музика. Издадох песента ‘Better With You’ и тя наистина се свързва с основната ми публика, а след това и с някои.

Джеси и Кейти изглеждат щастливи заедно. Поздравления за щастливата двойка.

Популярни Публикации