Този масаж на лицето може да ви спаси от акне само в 4 стъпки

- Този масаж на лицето може да ви спаси от акне само в 4 стъпки - Начин на живот и здраве - Fabiosa

Всяка жена иска да изглежда красива и перфектна. Но понякога акнето по лицето ни кара да се чувстваме разстроени от начина, по който изглеждаме. За щастие има едно решение, което може да сложи край на всички наши проблеми: масажът на лицето.

Phitpibul2014 / Shutterstock.comПРОЧЕТЕТЕ СЪЩО: Ръководство за самомасаж, за да се отървете от престилката на стомаха и дебелия отпуснат коремЛицето на лицето Сади Адамс казва:

Масажът на лицето намалява излишната течност, облекчава напрежението и засилва циркулацията.Има няколко стъпки за правилно извършване на масажа на лицето:

Определете линията на челюстта

За да направите това, просто притиснете кожата по линията на челюстта с показалеца и палците. Подобни движения могат да намалят задръстванията в кожната тъкан.

Дмитро Флисак / Shutterstock.comПовдигнете скулите си

Следващата стъпка е да се изтласкате под скулите от центъра на лицето навън към слепоочията.

Де-подпухнали очи

След като приключите, просто натиснете и повдигнете по протежение на челото си от вътрешния към външния ъгъл на очите.

ПРОЧЕТЕТЕ СЪЩО: Лицето на Меган Маркъл споделя 10 прости движения за масаж на лицето, които могат да се правят у дома

ИЗКУСТВЕН ФОТОГРАФ / Shutterstock.com

Омекотете линиите

И последната стъпка е много лесна - използвайте три средни пръста, за да нарисувате малки кръгове от центъра на челото навън до страните на лицето си.

ECOSY / Shutterstock.com

Защо е толкова важно? Сади Адамс дава отговор:

Това намалява напрежението, което може да сведе до минимум линиите от движенията на лицето, като намръщени вежди.

Този вид масаж е наистина полезен за тези хора, които имат акне. Освен това добрият масаж може да понижи нивото на стрес и да държи хормоните, причиняващи акне, под контрол.

ПРОЧЕТЕТЕ СЪЩО: Да се ​​научим да си масажираме гърба в офиса: шест ефективни упражнения


Тази статия е само за информационни цели. Не се самодиагностицирайте и не се самолекувайте и във всички случаи се консултирайте със сертифициран медицински специалист, преди да използвате каквато и да е информация, представена в статията. Редакционният съвет не гарантира никакви резултати и не носи отговорност за каквито и да било вреди, които могат да възникнат в резултат на използването на информацията, предоставена в статията.

Акне
Популярни Публикации