„Това е моето семейство“: Актрисата Лорета, която не е обвързана с деца и не се нуждае от деца

Лорета Суит е все още жива и здрава през 2019 г. Въпреки че няма съпруг и няма деца, в интервю тя каза, че е заобиколена от семейство. И всичко това благодарение на онези, на които тя държи скъпо.

Loretta Swit 2019 снимки показват, че тя не само е жива и здрава, но и остава красива както винаги.Красивата актриса е най-известна с ролята си на майор Маргарет „Горещи устни“ Хулихан в телевизионния сериал M * A * S * H . Ролята не само спечели световната й слава, но и две награди Еми.

Що се отнася до личния й живот, в един момент тя беше омъжена. Съпругът на Лорета Суит беше Денис Холахан. Двойката завърза възела през 1983 г., но за съжаление бракът им не продължи. Те се разведоха през 1995 година.

Гети изображения / Идеално изображение

Бившият съпруг на Лорета Суит също беше актьор. Той изигра нейния любовен интерес за кратко чрез ролята на Пер Йохансен M * A * S * H .Гети изображения / Идеално изображение

Интервюто на Лорета Суит: За звезди, фенове и семейство

От M * A * S * H спря да се излъчва през 1983 г., можеше да се очаква звездите да тръгнат по своя път. Но както се оказва, Лорета все още поддържа много контакти с хората, с които е работила.

По време на интервю с FoxNews , 82-годишната актриса изрази своята благодарност към феновете на шоуто и как те като актьорски състав станаха донякъде семейство за зрителите.

Ние влизахме във вашия дом всяка седмица и станахме ваше семейство. Предаваме се от поколение на поколение. Мисля, че писането беше превъзходно, хуморът беше интелигентен ... '

Гети изображения / Идеално изображение

Тя също така разкри, че десетилетия след края на шоуто, тя и други звезди все още остават много близки.

Може да се присъединим към бедрото. Виждаме се доста често ... Хората винаги ме питат: ‘Виждаш ли ги някога?’ Кога не ги виждам ?! Това не са случайни познати от преди години. Това е моето семейство ... Толкова много от живота ми може да бъде приписано на моето семейство.

Лорета почти напусна M * A * S * H

В друго интервю за Фондация „Телевизионна академия“ , Лорета разкри, че почти е напуснала M * A * S * H ​​за поредния предстоящ телевизионен хит.

Гети изображения / Идеално изображение

Тя беше подготвена да премине в ролята на Кристин Кагни за телевизионното шоу Cagney & Lacey. Тя обаче не можа да излезе от договора си с M * A * S * H производствен екип.

Феновете вероятно нямаха нищо против, че Лорета не отиде в другото шоу. Би било сърцераздирателно да се сбогуваме с емблематичния герой по това време.

Гети изображения / Идеално изображение

Любящите думи на Loretta's Swit за нейните звезди показаха, че тя далеч не е самотна, въпреки че е самотна и без деца. Тя може да разчита на добрите си приятели и обратно. Приятно е да се знае, че се справя толкова добре на нейната възраст.

Знаменитости Телевизия
Популярни Публикации