Звездата на ‘Това сме ние’ Крис Съливан дебютира поразително отслабване с рядък външен вид с хубавата си съпруга на наградите Еми

Най-новата актуална новина „Това сме ние“ звездата Крис Съливан дебютира поразително отслабване с рядък външен вид с хубавата си съпруга на наградите „Еми“ на Fabiosa

Крис Съливан знае, че щастливата съпруга, щастливият живот не е просто фаза. Съливан и Рейчъл Райчард са заедно от 6 години и Това сме ние звездата се е научила как да накара любимата си да се чувства обичана и ценена.

Гети изображения / Идеално изображениеАктьорът винаги представя на съпругата си малки малки жестове на любов, тъй като най-важни са малките неща. Едно от тези неща може да е отвеждането на Райчард на среща с Еми.

Поразителна двойка

Крис Съливан шокира тълпата на Еми с екстремното си отслабване. Актьорът изглеждаше напълно неузнаваем, когато излезе в нежно сив костюм от тартан с бели детайли.

Гети изображения / Идеално изображениеТой завърши убер-стилната си визия с хладни очила, в горната част на които имаше зелено украшение.

Неговата зашеметяваща съпруга избра прекрасна рокля за прегръдка на фигури в много красив тюркоазено син цвят. Тя завърши визията си с нежни сребърни бижута и естествен грим.Гети изображения / Идеално изображение

Не са ли добре изглеждаща двойка?

Преди това Съливан се озова в центъра на спора, когато разкри, че трябва да носи „дебел костюм“, за да играе своя герой в Това сме ние .

Гети изображения / Идеално изображение

Драматичната загуба на тегло на 39-годишния младеж не се вписва в ролята му, така че той трябваше да носи дебелия костюм, който според него е точно като всеки друг костюм, който всички актьори носят.

Гети изображения / Идеално изображение

Трябва да кажем, че ако Съливан не носеше този костюм, вероятно щеше да се превърне в един от най-горещите актьори в шоуто. Така че внимавай, Майло Вентимиля!

Популярни Публикации