Това малко момиченце продължава да плаче и да се моли, страхувайки се да отиде в рая, докато излиза от анестезия

Последни актуални новини Това малко момиченце продължава да плаче и да се моли, страхувайки се да отиде в рая, докато излиза от анестезия на Fabiosa

Операциите могат да бъдат много стресиращи за възрастни, но те са още по-страшни за малките деца. Една от най-трудните части на всяка процедура за деца е анестезията и нейните дългосрочни ефекти. Всеки, който го е преживял или е виждал други хора да го преживяват, знае, че тялото се нуждае от време, за да се адаптира след операцията и излизането от упойката може да бъде много трудно.

неопределеноpatarapong saraboon / Shutterstock.comПРОЧЕТЕТЕ СЪЩО: Над 1000 църкви се помолиха това дете да се излекува и тя се върна към живота след 90 минути CPRЛекарите уверяват, че анестезията е безопасна за деца, но те се нуждаят от много повече подкрепа и контрол на болката по време на сериозни процедури. Преди операцията, обяснете на детето, че ще се оправи и се уверете, че отговорите на всички негови въпроси.

Д-р Раздор обясни че анестезията е голям стрес за децата, поради което те изискват много грижи:След операцията сърдечната честота на детето, кръвното налягане, резултатите от болката и възпалителната / имунната система могат да се променят в резултат на реакцията на стрес.

неопределеноIrinka SL / Shutterstock.com

Едно малко момиченце прекара особено тежко анестезия, но за щастие нейното подкрепящо семейство беше там, за да я прекара.Страхувайки се да отиде в рая

Малката Кенеди претърпя безопасно операция, но истинското препятствие беше пред нея, когато се събуди от нея и се почувства странно заради упойката. Беше напълно добре, но беше подложена на силен стрес и все още не се чувства на 100% добре.

неопределено Jason’s Life TV / YouTube

Баща й, майка и баба бяха с нея, държаха я за ръка, докато Кенеди продължаваше да плаче и да повтаря 'Тук съм,' страхувайки се да не умре. Бащата на момичето, Леви, не спираше да й говори, казвайки, че ще се приберат заедно вкъщи.

ПРОЧЕТЕТЕ СЪЩО: Осемгодишно момиче отрязва косата си, подобна на принцеса, за да направи перука за болно дете

Милото момиченце целуваше семейството си, чувствайки се по-добре с тях близо до нея.

неопределено Jason’s Life TV / YouTube

В един момент Кенеди толкова се изплаши да отиде в Рая, че започна да се моли и казва:

Обичам Бог и обичам Исус.

неопределено Jason’s Life TV / YouTube

След кратко време Кенеди започна да се чувства по-добре и осъзна, че е в безопасност.

неопределено Jason’s Life TV / YouTube

Видеото е абсолютно ценно, а Кенеди е просто най-очарователното момиче, което сме виждали!

Хората се страхуваха, че Кенеди е умрял

Видеото на Кенеди стана вирусно, но много хора смятаха, че тя ще умре, защото реакцията й беше толкова опустошителна. Чичо й трябваше да публикува актуализация, уверявайки всички, че е добре и щастлива.

Това още веднъж показва колко голяма подкрепа имат нужда малките деца по време на сериозни операции. Бъдете до тях и постоянно ги уведомявайте, че ще се оправят.

ПРОЧЕТЕТЕ СЪЩО: 'Обичам те мамо!' Майка разказва сърцераздирателна история за последното чудо на нейния болен син за нея

Популярни Публикации